Najlepše počitnice blizu doma

Uredništvo, 05. julij 2013.

Družinam z otroki so v Sava Hotels & Resorts prilagodili doživljajsko animacijo, s katero spodbujajo razvoj otrok, takšne so raznolike storitve in oprema.

V Sava Hotels & Resorts imajo sestavine za odlične družinske počitnice. V Sava Hotelih Bled, Termah Ptuj, Termah 3000-Moravskih Toplicah, Termah Banovci, Zdravilišča Radenci in Term Lendava jih oblikujejo posluhom za želje in pričakovanja svojih gostov in dnevnih obiskovalcev. Ob sprostitvi in zabavi v vodnih parkih, vsakodnevni animaciji za najmlajše, ponujajo raznovrstne možnosti za aktivno preživljanja poletnih počitnic in kvalitetno preživljanje skupnega časa.

Kopanje je zagotovo ena najbolj priljubljenih aktivnosti za vroče poletne dni, ob osvežitvi in zabavnih poletnih doživetjih v vodnih parkih pa ima plavanje tudi številne pozitivne učinke na razvoj otrok. Psihologinja dr. Tanja Kajtna s Fakultete za šport izpostavlja, da plavanje ne vpliva pozitivno le na otrokov telesni, temveč tudi psihični in socialni razvoj. S plavanjem otroci pridobijo delovne navade, naučijo se potrpežljivosti, vztrajnosti, dobijo občutek za red in disciplino. Naučijo se, da vloženo delo in trud vodita v napredek in rezultate, na socialnem področju pa se naučijo sodelovanja, usklajevanja z drugimi, razreševanja nesoglasij, upoštevanja navodil,…

V Sava Hotels & Resorts so družinam z otroki prilagodili tudi doživljajsko animacijo, s katero spodbujamjo razvoj otrok, takšne so raznolike storitve in oprema. V Termah Banovci vsako poletje gostijo Gusarja Edija in njegovo druščino, ki popelje otroke v svet domišljije. Ob skupnih podvigih se mladi prijatelji odlično zabavajo in se hkrati tudi veliko koristnega naučijo. S pomočjo tematske animacije spodbujajo razvoj otrok na različnih področjih: gibalnem, kognitivnem, socialnem in kreativnem. Letos poleti bodo spoznavali tudi zelišča, iz katerih bodo izdelovali mila, posebno doživetje bo gusarska noč v šotoru ter številne aktivnosti, ki vključujejo zabavo, učenje in spodbujajo otroško samostojnost. Terme Banovci so pravo izhodišče tudi za družinske izlete, ki odkrijejo gostoljubje in zaklade Prlekije.

Počitniška animacija z Gusarjem Edijem vključuje zabavo, učenje in spodbuja otroško samostojnost:

  • Gusarska zaprisega, skrivnost svetilnika in ladja duhov za krepitev poguma in samozavesti
  • Pustolovščina v gusarski kuhinji za prve kuharske korake
  • Zbujanje ob gusarskem dramilu in gusarska regata za hitre noge in močne roke
  • Iskanje različnih poti do svetilnika za spodbujanje otroške kreativnosti
  • Obisk bližnjih izletniških točk za spoznavanje lokalnih posebnosti

banovci-0604

Nagradna anketa Turizem po meri družin – vabljeni k izpolnitvi kratkega vprašalnika

Sava Hotels & Resorts smo družini prijazno podjetje. Tudi zato je ponudba družinskih počitnic njihova stalna skrb. V Termah Banovci že vrsto let ponujajo družini prilagojene počitnice z bogatim animacijskim programom za otroke. Vabimo vas, da skozi nagradno anketo spoznate animacijski program v Termah Banovci. Sodelujete lahko med 4.7.2013 in 5.8.2013. Med vsemi odgovori pa bodo 9.8.2013 izžrebali nekoga, ki bo prejel Poletne počitnice v Termah Banovci!

www.sava-hotels-resorts.com

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,431
04.08.2021. ob 10:14
284,554
05.08.2021. ob 04:17
110,205
05.08.2021. ob 01:11
Preberi več

New Report

Close