Moj zdravnik 2014 – glasujte za poštenje in zaupanje

Uredništvo, 15. januar 2014.

Začela se je tradicionalna Vivina akcija Moj zdravnik 2014, ki že osemnajst let v središče postavlja vzajemno spoštovanje, srčne in trdne vezi med zdravniki in bolniki in zlasti zaupanje.

Začela se je tradicionalna Vivina akcija Moj zdravnik 2014, ki že osemnajst let v središče postavlja vzajemno spoštovanje, srčne in trdne vezi med zdravniki in bolniki in zlasti zaupanje. Še posebno v teh dneh, ko se je v slovenskem zdravstvu naposled začelo premikati, ko gre za zahteve po večji transparentnosti in razkrivanju korupcije, je izražanje zahvale zdravnikom, ki svoje delo opravljajo profesionalno, pošteno in z velikim občutkom za sočloveka, še kako pomembno. Vsak glas bo nosilec sprememb in zahtev po tesnejšem sodelovanju obeh strani – zdravnikov in bolnikov. Tudi pacienti bodo morali v ta odnos vložiti več. Več odkritih pričakovanj, zahtev in pozitivne kritike.

Prav zato, ker sta povezovanje in sodelovanje na vseh ravneh ključni, spremembe pa prepotrebne, je revija Viva akcijo Moj zdravnik letos pomembno nadgradila. Z njo namreč odpirajo vrata vseh slovenskih zdravniških ordinacij, bolnišnic, operacijskih dvoran, diagnostičnih centrov laboratorijev in še marsikatera druga. Glasovalci lahko neposredno, odkrito in javno izrazijo svojo hvaležnost konkretnim zdravnikom po vsej Sloveniji, torej ne le družinskim zdravnikom, ginekologom in pediatrom, pač pa tudi zobozdravnikom ter specialistom na sekundarni in terciarni ravni, denimo kardiologom, diabetologom, ortopedom, kirurgom, onkologom, internistom …

Glasovati je mogoče:

  • viva_moj_zdravnik-1na spletni strani Viva.si,
  • s klici v posebne oddaje radijskih postaj,
  • s kuponi, objavljenimi v reviji Viva,
  • s kuponi z letakov, razdeljenih po vsej Sloveniji (v čakalnicah zdravstvenih domov, zdravniških ordinacij, poslovalnicah AS),
  • s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 13 44,
  • s kuponi, objavljenimi v lokalnih časopisih.

Glasovanje, ki letos še posebno poudarja poštenost in zaupanje ter pomeni korak k večji povezanosti, bo potekalo do 14. marca 2014. Zlati pokrovitelj akcije je že več kot desetletje Adriatic Slovenica. V začetku aprila bodo na slavnostni prireditvi razglasili najbolj cenjeno zdravnico ali najbolj cenjenega zdravnika leta – zdravnika ali zdravnico, ki bo zbral/a največje število glasov in zato prejel/a naziv Moj zdravnik/Moja zdravnica 2014.

Moj zdravnik vsako leto podpira katero od organizacij, ki s svojim delom pomembno prispeva k boljši družbi. Letos bo pomoč namenjena Družinskim centrom v okviru Zveze prijateljev mladine Moste – Polje, ki s svetovanjem in različnimi terapijami pomagajo celostno usposobiti najranljivejše družine, da se izkopljejo iz brezupnega položaja, v katerega so jih pahnile revščina in težke življenjske okoliščine, zato vabijo vse, da jih pri teh prizadevanjih podprejo.

Več na http://www.viva.si/Moj-zdravnik/11114/Kdo-bo-Moj-zdravnik-2014-Glasujte-zanj

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,431
04.08.2021. ob 10:14
284,554
05.08.2021. ob 04:17
110,205
05.08.2021. ob 01:11
Preberi več

New Report

Close