Sabina Zalar

Sabina Zalar

Z delovanjem je začela v letu 1999 s pridobivanjem izkušenj in zastavljanjem novih smernic poslovanja. Ideja o lastni poslovni poti se je realizirala z ustanovitvijo podjetja Antera leta 2007.

Sabina Zalar verjame v zagotavljanje odličnosti pri vsakem poslovnem sodelovanju. Njen pristop je unikaten, saj pri poslovanju ne gre za rutino, temveč se vsaki stranki posebej posvetijo, razvijajo in nadgrajujejo poslovne odnose ter stavijo zgolj na odličnost poslovanja. Strokovnjakinja svetuje tudi na forumu Računovodstvo.

Na začetku svoje podjetniške poti nisem marala ne papirjev, ne računovodstva. Pa a jih kdo sploh mara? Starši so vztrajali, naj pridem čim prej do poklica. Pa sem se vpisala v srednjo ekonomsko šolo, čeprav sem si silno želela biti novinarka in fotoreporterka. Življenje je vedno našlo načine, da me je usmerilo na pot ekonomije in računovodstva. In tako sem mic po mic prišla do študija forenzičnega računovodstva. Na tej točki pa se užitki začnejo. Računovodstvo, davke in poslovanje sem uspela sprejeti kot del sebe in jih sedaj uspešno povezujem s fotografijo in svojim humanitarnim udejstvovanjem. Tudi svojega sina učim pomena financ in podjetništva, moj posel je krasna tema za pogovor med nama. Velikokrat z njim delim svoje poslovne izkušnje in sva tako še bolj povezana,” je povedala za portal 500 podjetnic.

New Report

Close