Prof. Nataša Vrbnjak

Prof. Nataša Vrbnjak

Prof. Nataša Vrbnjak je zakonska in družinska terapevtka, doktorska kandidatka zakonske in družinske terapije in direktorica Zasebnega zavoda za zakonsko in družinsko terapijo Natale, ki terapevtsko delo doživlja kot življenjsko poklicanost. Že od nekdaj je občutljiva za človeško trpljenje, zato je najprej študirala literaturo in se prek književnih del srečevala z impresivnimi človeškimi zgodbami.​​

Kasneje je zaključila podiplomski študij izpopolnjevanja iz zakonske in družinske terapije na Teološki fakulteti v Ljubljani. Ker jo je znanost o delovanju človeške psihe tako zelo pritegnila, si je želela s tem še bolj seznaniti in svoje znanje poglobiti, zato se je prav tako na Teološki fakulteti v Ljubljani vpisala na doktorski študij. Njena raziskava je usmerjena v preučevanje nekaterih vidikov doživljanja odraslih z izkušnjo posvojitve.

​​Po zaključenem izpopolnjevanju se je dodatno izobraževala in tudi sama podajala naprej svoja znanja na predavanjih o različnih temah s področja odnosov, umirjanju otroka, delovanja otroških možganov, razlikah med zaljubljenostjo in ljubeznijo, strahu pred bližino, doživljanju otrok v rejništvu za rejnike in socialne delavce ter tudi o temah medgeneracijskega povezovanja.

Terapevtka je članica Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije, avtorica leposlovnega dela Srce na dlani in moderatorka na forumu Posvojitev otroka in rejništvo.

New Report

Close