Pawel M. Leskiewicz, dr. med.

Pawel M. Leskiewicz, dr. med.

Pawel M. Leskiewicz je bil rojen 06. 05. 1976 na Poljskem v kraju Czestochowa. Po končani srednji naravoslovni šoli je nadaljeval študij medicine na Šlezijski Medicinski Fakulteti na Poljskem. Po zaključenem študiju leta 2001 in opravljenem strokovnem izpitu je opravil sekundarijat in pridobil licenco zdravnika splošne medicine.
Spomladi leta 2003 je pričel specializacijo iz otroške kirurgije. Junija istega leta se je poročil in za poročno potovanje izbral Slovenijo.

Za strokovno pot je izbral Splošno bolnišnico Slovenj Gradec. Leta 2004 je pričel specializacijo iz splošne kirurgije in jo uspešno zaključil oktobra 2011 v Ljubljani s specialističnim izpitom. Danes živi v Slovenj Gradcu, ima tri hčerke in je zaposlen kot zdravnik specialist kirurg na Oddelku za splošno in abdominalno kirurgijo.

Že v času specializacije ga je zanimala žilna kirurgija, zato se je že takrat aktivno poglabljal znanje na tem področju in ga nadgrajeval tako v Sloveniji kot v tujini.

Pri svojem delu poudarja pomen ultrazvočne diagnostike venskega popuščanja, ki je po njegovem mnenju temelj ustreznega zdravljenja. Pri zdravljenju uporablja najsodobnejše in potrebam vsakega posameznika prilagojene metode. Pri delu ravna po strokovnih principih holističnega zdravljenja žilne patologije in z njo povezanih težav kot so ishemija spodnjih udov, limfedem, vensko popuščanje ter kronične rane. Paciente sprejema v Ambulantnem centru Estetika Milošević.

Svetuje na forumu Žilna kirurgija, kjer se lahko posvetujete o operacijah vratnih arterij, arterij udov ter operacije obolelih ven.

New Report

Close