Maša M. Bahor

Maša M. Bahor
Maša M. Bahor

Maša M. Bahor je po izobrazbi dipl. teologinja, magistrica zakonskih in družinskih študij ter zakonska in družinska terapevtka.

Je članica Združenja zakonskih in družinskih terapevtov. Pri svojem delu sledi strokovnim smernicam etičnega kodeksa Zakonskih in družinskih terapevtov, je pod rednim supervizorstvom ter sledi novim smernicam na svojem področju dela.

Človek, odnosi, zapleti in smisel bivanja so teme, ki jo ženejo na pot življenjskega raziskovanja.

Maša M. Bahor je poročena in mamica dveh otrok. Materinstvo jo je vodilo v odkrivanje najnežnejših in globokih občutij, obenem pa v izkušnjo kako začutiti otroka in starša v vsej polnosti. Po tem, ko je prvi del svojega poslanstva posvetila družini, želi svojo pomoč in poslanstvo širiti tudi na druge.

Rada ima naravo, šport in aktivno življenje. Ta duh pozitivnega pogleda na življenje želi prenašati tudi v odnose ter vrniti upanje vsakomur, ki ga je zaradi bolečine in stiske izgubil. Verjame, da so odnosi odločitev, za katero se je potrebno nenehno truditi in tako skupno rasti.

Aktivno je delovala tudi v skupini za mamice ter skupini za ženske.

Področja s katerimi največ dela so izzivi materinstva, partnerske težave, poporodne stiske, sočutno starševstvo, težave in stiske otrok in staršev, zasvojenosti, depresija, zlorabe – čustvene, spolne in fizične, nezvestoba, nasilje, osamosvojitev ter stiske s tem povezane, žalovanje, osamljenost, motnje hranjenja, samopoškodovanje.

Je moderatorka na forumu Starševstvo in vzgoja.

New Report

Close