Ostati na delovnem mestu kljub mobingu

Uredništvo, 18. oktober 2012.

Kako se soočiti z mobingom na delovnem mestu in ohraniti zaposlitev? Oglejte si kratek video prispevek.

O mobingu ali trpinčenju na delovnem mestu, se danes že kar veliko govori in piše. Zdi se, da postaja vedno pogostejša oblika trpinčenja, ki na posamezniku lahko pusti izjemno hude posledice. Zaradi recesije in drugih dejavnikov, se delavci na mnogih delovnih mestih soočajo s še večjimi pritiski kot sicer. To se lahko pozna tudi v odnosih na delovnem mestu. Ko se le-ti skrhajo do te mere, da pride do mobinga, je to tista kaplja čez rob, ko je potrebno ukrepati, ne glede na to ali smo sami žrtve ali sodelavci le-te.

V prispevku si oglejte kako se soočiti z mobingom na delovnem mestu in kljub temu obdržati zaposlitev ter uspešno premagati stisko in druge težave, ki se lahko pojavijo kot posledica mobinga.

Več video vsebin na omenjeno tematiko, je na voljo v prispevku Trpinčenje v delovnih odnosih – mobing, kjer sta strokovnjaka, gospod Edin Duraković, doktorant zakonske in družinske terapije, ter mag. Neja Samar Brenčič, supervizorka, podala informacije o samem mobingu, pravnem vidiku in iskanju nove zaposlitve.

Za dodatna vprašanja in mnenja, obiščite forum Trpinčenje v delovnih odnosih – mobing, kjer vam bosta z veseljem svetovala zgoraj omenjena strokovnjaka.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,430
29.07.2021. ob 13:47
284,530
02.08.2021. ob 11:43
110,202
02.08.2021. ob 10:28
Preberi več

New Report

Close