Mirjana Frankovič, moderatorka na portalu Med.Over.Net

Uredništvo, 16. avgust 2018.

Predstavljamo vam moderatorko Mirjano Frankovič, ki na portalu in forumih Med.Over.Net svetuje tistim, ki se srečujejo s težavami v medosebnih odnosih, starševskimi vlogami in težavami s sprejemanjem svoje pretirane telesne teže.

Drage uporabnice in uporabniki spletnega portala in forumov Med.Over.Net,

Mirjana Frankovič, specializantka TA psihoterapije, doktorandka SFU Dunaj svetuje na forumih, ker se uporabniki srečujejo s težavami v medosebnih odnosih (Življenje, ah to življenje), starševskimi vlogami in izzivi (Starši in otroci) ter težavami s sprejemanjem svoje pretirane telesne teže (Hujšanje).

Mirjana Frankovič

Mirjana Frankovič,
transkacijski analitik – psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj.
Mirjana je transakcijski analitik – svetovalka in nadaljuje študij na PhD – mednarodni ravni smer svetovanje-psihoterapija. Na Harvard Medical School je leta 2013 opravila izobraževanje iz Lifestyle medicine in pridobila certifikat, pa tudi veliko izkušenj iz področja psihosocialnega svetovanja usmerjenega v regulacijo osebne teže, zdravljenje raznih povezanih odvisnosti in osebnega svetovanja.

Transakcijsko analizo je študirala pri dr. Milivojeviću, kjer je dodobra spoznala teorijo čustev. Končala sem študij psihoterapije (propedevtika) na SFU.

Ob tem je tudi aktivna triatlonka in večkratni 70.3 Ironman. Veliko piše in redno objavlja članke.

Področje delovanja: Individualna in skupinska psihoterapija, razpoloženjske motnje, stresne motnje, prilagoditvene motnje, motnje prehranjevanja, trening asertivnosti.
Specialistka: Anksioznost, fobije, prilagoditev življenjskim situacijam in stresu, izgorelost, travma (post travmatska stresna motnja), regulacija telesne teže, samo sprejemanje.
Kontakt: www.mirjana.si | 040 520 257 | [email protected]

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,398
22.06.2021. ob 13:43
284,306
20.06.2021. ob 17:48
110,162
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več