Manca Izmajlova: Petje je kot vrhunski šport

Uredništvo, 26. julij 2012.
Ostalo

Manca Izmajlova je pevka velikih razsežnosti, ki je svoje življenje že v mladih letih zapisala glasbi.

Manca Izmajlova je pevka velikih razsežnosti, ki je svoje življenje že v mladih letih zapisala glasbi. Z izjemno voljo, vztrajnostjo in trdim delom je uspela priti tja, kjer je danes. Navkljub izjemnemu uspehu ostaja v duši preprosta, iskrena in z nogami trdno na tleh.

V kratkem intervjuju nam je razkrila zakulisje svojega uspeha, skrivnosti dobrega nastopa, namenila pa je tudi nekaj spodbudnih misli ter nasvetov vsem, ki bi si želeli stopiti po njenih stopinjah in prehoditi pot, po kateri je nekoč hodila tudi sama.

Vabimo Vas na dobrodelni koncert z Manco Izmajlovo in predstavitev 1. otroškega spominskega albuma za posvojene otroke ‘Naših prvih 1095 korakov’. Dogodek organizira Humanitarni klub posvojencev AS – Adoptee’s Society v sodelovanju z mednarodno priznanima umetnikoma Manco in Benjaminom Izmajlovim.

Dobrodelni gala dogodek bo potekal v petek, 8. junija 2012 ob 19. 00 uri v Festivalni dvorani v Ljubljani.

Koncertni  program bo rusko obarvan, v čast vsem otrokom, posvojenim iz Rusije. Le teh je namreč po podatkih MDDSZ največ. Na koncertu se bo prepletala glasba, ki jo bosta izvajala Manca in Benjamin Izmajlov, plesne točke pod vodstvom Irine Stanković in predstavitev knjige.

Vabljeni k obisku uradne spletne strani Mance Izmajlove, kjer so objavljeni termini prihajajočih nastopov, utrinki iz dogodkov in še mnogo več.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,558
26.09.2021. ob 09:23
285,003
22.10.2021. ob 08:54
110,295
22.10.2021. ob 07:17
Preberi več

New Report

Close