Le še nekaj dni nas loči od športno zabavnega spektakla leta

Uredništvo, 04. marec 2013.
Logo Q Max Party; Vir: Arhiv LTO Kranjska Gora

Kranjska Gora je pripravljena na športno-zabavni vrhunec zime, svetovni pokal v alpskem smučanju 52. Pokal Vitranc z zabavo zime Q Max Party!

Kranjska Gora je pripravljena na športno-zabavni vrhunec zime, svetovni pokal v alpskem smučanju 52. Pokal Vitranc z zabavo zime Q Max Party!

Logo Q Max Party; Vir: Arhiv LTO Kranjska GoraNajvečji sloves smučarskega središča je Kranjski Gori prav gotovo prinesel pokal v alpskem smučanju. V Kranjski Gori potekajo intenzivne priprave za letošnji, že 52. Pokal Vitranc.

Na strminah tekmovalnega poligona v Podkorenu pod Vitrancem se bodo pomerili najboljši smučarji sveta. Prosti trening na tekmovalni progi bo v petek, 8. marca. V soboto, 9. marca bo na sporedu veleslalom s prvo vožnjo ob 9.30 uri in drugo ob 12.30 uri, slavnostna razglasitev zmagovalcev v ciljni areni Podkoren in novinarska konferenca z zmagovalci.

Poleg smučarske tekme, Lokalna turistična organizacija Kranjska Gora in Organizacijski komite Pokala Vitranc, v soboto, 9. marca pripravljata koncerte in animacije v sklopu prireditve Q Max Party. Organizatorji smo poskrbeli za zagotovljeno zabavo z izborom odličnih skupin, ki vas bodo zabavale pozno v noč. Začetek pestrega zabavnega dogajanja (Q Max Party) z znanimi domačimi in tujimi glasbenimi izvajalci bo ob 16.00 uri, na prireditvenem prostoru pred dvorano Vitranc, v sklopu zabavnih prireditev bo ob 19.30 uri javno žrebanje številk za nedeljski slalom. V okviru obsežnega in pestrega se bodo najmlajši obiskovalci zabavali s čarovnikom Romanom, ogreval nas bo pevski zbor Bee Geesus, plesna skupina Mystique, Andariell, studio Osminka in Aleksandra Vovk. Na zunanjem odru pred dvorano Vitranc v Kranjski Gori bodo glavne zvezde večera Siddharta, Elvis Jackson in Sausages. Skupina Elvis Jackson bo poskrbela za dobro energijo, Siddharta nam bo pognala kri po žilah, Sausages pa bodo poskrbeli, da se bomo dodobra naplesali. Vstop je prost.

V nedeljo, 10. marca bo na sporedu slalom, razglasitev zmagovalcev v ciljni areni Podkoren ter novinarska konferenca z zmagovalci.

Organizatorji že na samih tekmah v Podkorenu pripravljajo več zabave za gledalce in obširnejšo gostinsko ponudbo. Vse obiskovalce prosimo, da se pravočasno odpravijo na pot in predvsem pri parkiranju spoštujejo navodila redarjev in Policije, saj bo na voljo dovolj organiziranih parkirnih mest. Ob tem je potrebno izpostaviti, da bo parkirišče pred dvorano Vitranc v Kranjski Gori zaradi prireditve Q Max Party zaprto.

Vse podrobnosti o prireditvah, tudi informacije za medije, so na voljo na spletnih naslovih www.qmax-party.si in www.pokal-vitranc.com.

Ne zamudite športno-zabavnega spektakla leta!

Q Max Party; Vir: Arhiv LTO Kranjska Gora;  Zemljevid Q Max Party

Foto-vir: Arhiv LTO Kranjska Gora;
Opombe: Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,422
07.07.2021. ob 00:49
284,484
26.07.2021. ob 19:35
110,192
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close