Kvalitetna, cenovno dostopna smučarska oblačila za vso družino

Uredništvo, 11. december 2014.

V naši ponudbi boste našli resnično veliko smučarskih oblačil različnih kvalitetnih znamk in modelov. Od cenovno zelo ugodnih pa vse do najbolj prestižnih.

V naši trgovini vam nudimo samo najboljše! Od moških, ženskih in otroških smučarskih oblačil, pa vse do smučarskih čelad, kap, rokavic in podoblačil.

Smučarska oblačila

V naši ponudbi boste našli resnično veliko smučarskih oblačil različnih kvalitetnih znamk in modelov. Od cenovno zelo ugodnih pa vse do najbolj prestižnih. Smučarska oblačila znamke Hyra in O’STYLE so odlična kombinacija cene in kvalitete, saj oblačila niso draga, a so izredno kvalitetna, saj imajo enake značilnosti, kot prestižni modeli. Dobro vas bodo ščitile proti vetru in preprečile vdor vlage ter še vedno ponujale dovolj zračnosti, da vam ne bo prevroče ne premrzlo. Večina modelov ima tudi snemljivo kapuco. Otroška smučarska oblačila znamke American Project (poleg znamke O’STYLE, McRoss in Hyra), v ponudbi otroški dvodelni kompleti in otroški smučarski pajaci, so namenjeni prav najmlajšim smučarjem. V odličnih barvnih kombinacijah bo vaš otrok viden na smučišču.  Po novem tudi znižana za neverjetnih -50%!

jakne1

Poleg priznane prestižne znamke GOLDWIN se zadnja leta vse bolj uveljavlja tudi kvalitetna italijanska znamka Hyra, katere oblačila se ponašajo z odličnimi lastnostmi, na voljo pa so po nižjih, bolj dostopnih cenah. Vodni stolpec smučarske jakne Hyra sega vse do 15.000 mm / m2 (zračnost 8.000) . Izbirate lahko med različnimi modeli in barvami. Vse smučarske jakne Hyra so izredno lahke, mehke in nadvse udobne. V njih vas nikoli ne bo zeblo. Še posebej, če boste pod njih oblekli namenska smučarska podoblačila.

jakne2

Zaupa nam tudi Mladinska smučarska reprezentanca Slovenije, ki že 3. leto uporablja oblačila kvalitetne smučarske znamke Q’STYLE. 

Smučarska podoblačila

Bodite pravi smučar in pod smučarsko jakno ter hlače oblecite prava smučarska podoblačila, ki vas ne bodo le ščitila pred mrazom, ampak se boste v njih počutili enostavno bolje! H temu pripomorejo tehnične značilnosti kvalitetnih podoblačil znamke SIXS.  Uporaba smučarskih podoblačil postaja iz leta v leto vse bolj popularna, ne le med profesionalnimi smučarji temveč tudi med ostalimi uporabniki. Smučarska pod-oblačila bodo ohranjala telesno temperaturo in vas ščitila proti vetru in mrazu. Odstranjujejo pot, tako da občutek na koži ostaja suh in brez neprijetnih vonjav. Oblečemo jih kar pod smučarsko jakno oz. hlače in ne potrebujemo ničesar več! Ponujajo maksimalno udobje in so zasnovana za pomoč športnikom in športnim ljubiteljem pri doseganju najboljših rezultatov. Ključnega pomena je tudi smučarska podkapa, ki je skoraj nujna, če nosimo smučarsko čelado. Smučarske podkape  nas bodo varovale pred vetrom in prekomernemu potenju ter preprečile vdihovanje hladnega zraka.

podoblacila-new

Smučarske čelade in očala

Smo generalni zastopnik za smučarske čelade znamke SH+. Za naše najmlajše imamo tudi otroške smučarske čelade (nastavljive in fiksne). Nekatere so v ponudbi skupaj z očali, druge lahko sami kombinirate z očali, ki vam ustrezajo.  Uporaba čelade je navada, ki se hitro širi. Je varnostni dodatek, ki ga evropske vlade uvajajo kot obvezno opremo. SH+ čelade postavljajo varnost na prvo mesto. Narejene z znanjem, pridobljenim s strani profesionalnih smučarjev, omogočajo optimalno varnost in ne glede na to, tudi lepo izgledajo in so zelo udobne. Na voljo imamo veliko različnih modelov in barv, ki si jih lahko ogledate na naši spletni trgovini ali v našem prodajnem salonu na Leskoškovi 12 v Ljubljani. Ne odlašajte z nakupom smučarske čelade, saj vas bo hkrati obvarovala pred morebitnimi udarci (pri padcu) in ohranjala topel in udoben občutek na vaši glavi (zaščita ušes). Smučarske čelade znamke SH+ so narejene za različne discipline, od alpskega smučanja do prostega sloga pri snowboardu in boarder crossa. Varnost je pri SH+ ključnega pomena: vse čelade iz kolekcije so narejene po evropskih predpisih EN 1077 in imajo oznako CE (certifikat).

celade

Smučarske rokavice

V naši ponudbi boste poleg smučarskih oblačil, smučarskih podoblačil, smučarskih čelad in smučarskih očal, našli tudi smučarske rokavice. Smučarske rokavice (tudi »bordarske«) oz. zimske rokavice so še kako pomemben del smučarske opreme, saj nam varujejo prste na rokah pred mrazom in vetrom. Na voljo imate tako ženske smučarske rokavice kot tudi moške smučarske rokavice in seveda otroške smučarske rokavice. Smo generalni zastopnik za priznano avstrijsko znamko ESKA, ki izdeluje resnično kvalitetne in tudi estetsko oblikovane smučarske rokavice. Izdelane so iz najbolj kvalitetnih materialov.

rokavice

TC-SPORT

Naša prodajalna se nahaja v neposredni bližini BTC-ja v Ljubljani na naslovu Leskoškova 12. Odprta je vsak dan od ponedeljka do petka od 9:00 – 20:00 ure ter ob sobotah od 9:00 do 17:00. Naši prodajalci vam bodo z veseljem pomagali pri pravi izbiri smučarskih oblačil in opreme. Vabimo vas tudi, da obiščete našo spletno trgovino, kjer imamo predstavljenih kar nekaj znamk oz. artiklov. Po novem nudimo tudi servis smuči in bordov. Več si preberite na naši spletni strani www.tc-sport.si.

Vabljeni v našo trgovino!

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,393
13.06.2021. ob 13:25
284,270
14.06.2021. ob 11:27
110,156
14.06.2021. ob 13:47
Preberi več