Adijo maščobne obloge!

Se navkljub zdravi prehrani, štetju kalorij in občasni telovadbi ne morete znebiti odvečnih oblog na trebuhu, stegnih…

Se navkljub zdravi prehrani, štetju kalorij in občasni telovadbi ne morete znebiti odvečnih oblog na trebuhu, stegnih in zadnjici? Poletje je pred vrati in k željenemu rezultatu si lahko pomagate tudi s kremo, ki dokazano topi podkožne maščobe.

Krema, ki topi maščobe?! Na trgu jih je toliko, da bi lahko rešile vse težave z maščobnimi oblogami na svetu. Pa res delujejo? Večina krem vsebuje sestavine, ki dajejo zgolj občutek, da topijo maščobe. Med sestavinami je najpogosteje tudi kofein, ki naj bi dokazano zmanjševal obseg trebuha, bokov in zadnjice. A v resnici je posledica kofeina ravno nasprotna. Kofein je namreč eden glavnih razlogov, da se nam v telesu pospešeno izloča hormon kortizol. Kortizol pa je tisti hormon, ki podkožne maščobne celice razvršča v predele pasu bokov, stegen in zadnjice.

mon-tekst1

Torej potrebujemo kremo s sestavino, ki učinkovito znižuje kortizol. Že po nekaj klikih na spletu lahko ugotovimo, da je ena najuspešnejših zaviralk kortizola, roža po imenu Rhodiola. Ta roža raste v najbolj zahrbtnih delih sveta, na Himalaji, v Sibiriji in tudi ponekod v Skandinaviji. V kremi InTheLine Slimming cream, ki so jo razvili znanstveniki na podlagi večletnih raziskav pa je osnovna sestavina prav ekstrakt Rhodiole.

A samo z Rhodilo še ne boste izgubili neželjenih maščob. Potrebujemo še sestavino, ki bo vse pozitivne lastnosti rhodiole prenesla pod kožo, torej naravnost do maščob. Znanstveniki so ugotovili, da se ta sestavina imenuje Licorice. Po naše: golostebelni koren, ki raste tudi v sredozemskem podnebju (farmacevti licorice uporabljajo tudi pri nikotniskih obližih, da sestavine iz obliža prodrejo pod kožo). Ob tem pa licorice tudi aktivno znižuje kortizol, kar le še dodatno pripomore k temu, da se boste lahko znebili podkožnih maščob.

mon-teks4

Obe sestavini sta torej nujno potrebni za učinkovito zmanjševanje podkožnih maščob. InTheLine Slimming krema je trenutno edina krema, z edinstveno formulo iz obeh ključnih sestavin, Rhodile in Licorice. Da ta krema res učinkovito zmanjšuje maščobne obloge na trebuhu, bokih, stegnih in zadnjici, vam ob nakupu kreme prilagamo meter s katerim se boste lahko izmerili in rezultate delili s prijatelji.

mon-tekst33

Ne odlašajte, poletje je pred vrati. Če bi želeli naravno in učinovito kremo za oblikovanje telesa, jo lahko naročite na www.intheline-cosmetics.com po promocijski ceni.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,398
22.06.2021. ob 13:43
284,306
20.06.2021. ob 17:48
110,162
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več