Ko se krepijo družinske vezi

Uredništvo, 19. februar 2016.

Preizkusite katerega od številnih programov savnanja: savna in pivo, sadno savnanje, čokoladne sanje, jogurtov dotik …

Medtem ko se bodo vaši malčki neskončno zabavali na Policijski akademiji z Detektivom Frančekom in reševali zapletene primere v družbi čisto pravih policistov, reševalcev, vojakov in gasilcev se starši, in bodoči starši v času zimskih počitnic lahko udeležite delavnic za starše, ki jih vodita priljubljeni psihoterapevtski par dr. Albert in Leonida Mrgole. Delavnice potekajo v času animacije, tako da se lahko povsem brez skrbi posvetite aktualnim temam s področja vzgoje in krepitve družinskih odnosov.

Terme Banovci so majhne, butične terme v osrčju Prlekije, kjer vsi poznajo vaše ime. V času počitnic so priljubljene predvsem pri družinah z majhnimi otroki in ustvarjene za počitnice, ki jih boste želeli ponoviti znova in znova. V času počitnic v hotelski restavraciji posebno pozornost posvečajo ustvarjanju slastnih in zdravih nasmehov – v otroških kotičkih z oznako »slastno in zdravo« najdete, priljubljene jedi najmlajših, ki jih kuharski mojstri pripravljajo na bolj zdrav način. Pri tem sodelujejo s priznano nutricionistko Mojco Cepuš. Tukaj so nasveti in recepti za družinsko kuharsko ustvarjanje za domačim štedilnikom.

Družinsko čofotanje in prleški svet savn

Termalna zabava in sprostitev na 2.000 m2 vodnih površin s slapovi, tobogani ter številnimi učinki, ki presenečajo in zabavajo… Vse to je tukaj za radoživo otroško igro in doživetje popolne sprostitve in ugodja. Pričakuje vas sedem notranjih in zunanjih bazenov za plavanje in sprostitev s termalno in natur vodo. Starši, dedki in babice lahko izbirate med obiljem priložnosti za druženje s svojimi otroki ob nepozabnih doživetjih in si brez slabe vesti privoščite trenutek zase v lično urejenem wellness studiu in svetu savn s pridihom gostoljubne Prlekije.

savna banovci

Preizkusite katerega od številnih programov savnanja: savna in pivo, sadno savnanje, čokoladne sanje, jogurtov dotik, fantazija s cimetom, sladkanje z medom, razkošje citrusov…

Počitnice so edini čas, ki ga lahko polno posvetimo družinskim odnosom

»Zakaj bi se učili o medsebojnih odnosih? Ker nas o tem nikjer niso učili in ker je povezanost temelj zdravja in dobrega počutja. Raziskave potrjujejo, da medsebojna povezanost v družini ustvarja občutek sreče, povečuje ustvarjalnost in uspeh nasploh Ko se naučimo, katere veščine vplivajo na povezanost med partnerjema in z otroki, bomo lahko obvladali tudi težje situacije v vsakdanjem življenju. Udeležba na delavnicah, ki v času počitnic potekajo v Termah Banovci, je zato enkratna priložnost, da združite prosti čas s sproščenim učenjem povezovanja med družinskimi člani in pri tem še zmeraj uživate ter se sprostite, »

pravi dr. Albert Mrgole.

Zakaj na delavnice za starše med počitnicami v Termah Banovci?

[ggcte url=”http://www.nasvetzadobroseimet.si/druzine”]Delavnica za starše[/ggcte]

Vas zanima, kako je bruhal zadnji vulkan v Sloveniji?

Pri Gradu na Goričkem je bruhal pred tremi milijoni let. Vi lahko ponovno doživite njegov izbruh tukaj.

Kam na družinski izlet v okolici term in privlačne počitniške ponudbe

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,398
22.06.2021. ob 13:43
284,305
20.06.2021. ob 17:48
110,161
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več