Kinder bueno v kozarcu v samo TREH korakih

Oglasno sporočilo , 22. april 2022.
Prosti čas
Powered by:
Foto: Kinder bueno

Čeprav je veliko hitrejši za pripravo, je enako fantastičnega okusa kot torta. Zahvala gre enemu izmed najboljših namazov iz kolekcije BAM lešnikov namaz.

BAM lešnikov namaz vsebuje vsaj 55% praženih Piemontskih lešnikov z zaščiteno geografsko označbo.  Ravno pravšnja kombinacija lešnikov, kremastega mleka in trsnega sladkorja ustvari odličen in okusen lešnikov namaz, ki po okusu spominja na kremo, s katero so polnjene slavne Kinder bueno čokoladice.

BAM lešnikov namaz moramo imeti vedno na zalogi, ker je tako dober, da lahko iz njega v zadnjem trenutku pripravimo res vrhunsko sladico brez kakršnegakoli truda. Združen z mlečno čokolado in praženimi lešniki je res huda konkurenca čokoladicam!

S kodo KINDERBUENO nakupuj BAM izdelke 10% ceneje!

Kdo stoji za blagovno znamko BAM?

Lahko bi rekli, da smo majhna, mlada, pozitivna in sproščena ekipa. Smo ampak nismo. Vsako leto rastemo kot podjetje, kot spletna trgovina, kot ekipa, kot družina. Ponašamo se z najslajšimi izdelki na planetu. Ukvarjamo se s slaščičarstvom in verjamemo, da so nam mnogi zavistni. Še vedno trdimo, da je najboljše delo, delo s čokolado in drugimi izdelki za peko. In to poslanstvo širimo v nedogled!

Trudimo se, da so naši recepti pripravljeni z lahko dostopnimi sestavinami, postopek priprave pa napisan skrbno in razumljivo. 

BAM je vrhunska linija izdelkov ustvarjena z vizijo, da premium kvaliteto čokolade in profesionalne izdelke za peko približamo tudi domačim ustvarjalcem slaščic. BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

BAM je prava izbira za vse, ki želijo svoje sladice popeljati na višji nivo. Postanite mojster slaščic z nami!

Recept je povzet po BAM knjigi receptov – Sladki prigrizki.

Sestavine recepta ustrezajo za 4 kozarce po 2 dcl. Priprava ni zahtevna, vzame pa ti 25 minut.

Foto: Kinder bueno

Recept za slasten Kinder bueno v kozarcu

Sestavine za Kinder bueno v kozarcu:

Postopek priprave:

  1. Smetano segrejemo do vretja in jo prelijemo po čokoladi. Počakamo eno minuto in z lopatko gladko premešamo. Ohladimo.
  2. 250 g sladke smetane stepemo, ostalo pa gladko zmešamo s sirom mascarpone, namazom in sladkorjem. Kremi z lopatko primešamo stepeno smetano.
  3. Ohlajeno čokolado razdelimo v kozarce in jih napolnimo s kremo. Položimo v hladilnik, da se dobro ohladijo, nato jih posipamo z lešniki in poljubno dekoriramo.

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,865
26.05.2022. ob 07:39
286,469
28.05.2022. ob 11:25
110,512
28.05.2022. ob 08:40
Preberi več

New Report

Close