Kdo bo Moj zdravnik 2013?

Uredništvo, 22. januar 2013.

Akcija Moj zdravnik, ki letos poteka že sedemnajsto leto, je edinstvena priložnost, da se bolniki svojim zdravnikom zahvalimo za ves njihov trud.

Moj zdravnik ima vedno čas zame. Pozna me po imenu. Spoštuje me, zato mu zaupam. Skupaj z mano se veseli in sočustvuje …  Ali je tudi vaš zdravnik takšen? Zahvalite se mu lahko tako, da zanj glasujete v Vivini akciji Moj zdravnik. Z vašim glasom lahko vaš zdravnik postane moj zdravnik, najbolj cenjen zdravnik leta v Sloveniji.
 
moj zdravnik 2013Akcija Moj zdravnik, ki letos poteka že sedemnajsto leto, je edinstvena priložnost, da se bolniki svojim zdravnikom zahvalimo za ves njihov trud, revija Viva pa jih nagradi s posebnim priznanjem. 

Glasujte in nagradite zdravnike, ki si to resnično zaslužijo!

Zahvalite se mu lahko tako, da zanj glasujete v Vivini akciji Moj zdravnik. Z vašim glasom lahko vaš zdravnik postane moj zdravnik, najbolj cenjen zdravnik leta v Sloveniji.

Trdne medčloveške vezi so temeljna vrednota, na kateri bi morali graditi napredek družbe, če naj vsi zaživimo bolje. Zdravnik je človek, na katerega se obrnemo po pomoč, kadar se znajdemo v stiski. In zdravnik, ki svoje delo opravlja s srcem, nam tudi pomaga predvsem kot človek, zato je njegova pomoč toliko dragocenejša. Dandanes sta zdravnik in pacient partnerja, ki ju druži skupni cilj. Bolniki najbolj cenimo zdravnike, ki s takim odnosom le še nadgrajujejo svojo strokovnost – in za to smo jim neizmerno hvaležni.

Tako kot vsako leto glasujete za mojo družinsko zdravnico ali mojega družinskega zdravnika, mojo ginekologinjo ali mojega ginekologa ter mojo pediatrinjo ali mojega pediatra. 

Zdravnik, ki mu boste namenili največ glasov, bo prejel laskavi naslov Moj zdravnik 2013.

Glasovanje poteka od 2. januarja do 18. marca 2013. Zmagovalce bomo razglasili na slovesni prireditvi v aprilu ob dnevu zdravja.

ZA MOJEGA ZDRAVNIKA 2013 LAHKO GLASUJETE TUKAJ!

Tudi letos dobrodelna nota akcije – podprimo Slovensko društvo hospic in ohranimo človeško dostojanstvo

Hiša hospic je edina specializirana ustanova za paliativno oskrbo neozdravljivo bolnih. V hiši, ki dodaja življenje dnevom, dan in noč ponujajo mir, varnost in zavetje ljudem, ki to najbolj potrebujejo. Hiša hospic utira pot razbijanju tabujev, povezanih s smrtjo in z umiranjem. Zaradi težav pri podeljevanju koncesije je edina tovrstna hiša v Sloveniji na tem, da zapre svoja vrata. Skupaj jim lahko pomagamo pri prizadevanju za ohranitev človekovega dostojanstva. Pomagate lahko že z majhnim prispevkom! Hvala za dobrosrčnost v imenu vseh, ki potrebujejo hišo hospic. Več informacij o poslanstvu in delovanju društva najdete na drustvo-hospic.si .

Za etičnost in korektnost akcije ter poteka glasovanja tudi letos skrbi strokovna komisija v enaki sestavi kot doslej:

1. prim. Marko Demšar, dr. med., Medicus
2. Dean Klančič, dr. med.
3. Ivan Cibic, dr. med.
4. doc. dr. Marjan Premik, dr. med., Inštitut za socialno medicino
5. prof. dr. Pavle Poredoš, dr. med., Klinični oddelek za žilne bolezni pri UKC


Vir:  www.viva.si – Kdo bo moj zdravnik 2013? Glasujte zanj!.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,426
29.07.2021. ob 13:47
284,507
12.07.2021. ob 21:25
110,199
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close