Kaj morate vedeti o zavarovanju doma?

Powered by:
Avtor: Zavarovalnica Triglav

Svoj dom gotovo vzdržujete in skrbite, da je varen in udoben. Poleg rednega vzdrževanja in preventivnih ukrepov pa ne pozabite na ustrezno zavarovanje.

Zakaj ga potrebujete in kakšne so prednosti prenovljenega zavarovanja doma pri Zavarovalnici Triglav?

Pomaga vam v nepredvidljivih trenutkih

Predstavljajte si, da pri vas doma zagori. Le 5 do 10 minut je treba, da se vnamejo vsi vnetljivi materiali v prostoru. Če to časovno okno zamudite, se požar hitro razširi in povzroči precej škode. Vaš dom lahko požar poškoduje celo do te mere, da je bivanje v njem nemogoče. Na koga se lahko obrnete za pomoč? Kako lahko svoji družini čim prej zagotovite varno streho nad glavo?

Če imate sklenjeno zavarovanje doma pri Zavarovalnici Triglav, ki vključuje kritje za nevarnost požara, vam bo pri kritju škode pomagala zavarovalnica. V veliko pomoč vam je lahko tudi domska asistenca, ki je prav tako del zavarovanja doma, in vam pomaga najti začasno nastanitev, stroške pa bo do dogovorjenega zneska na polici krila zavarovalnica.

S preventivnim ravnanjem lahko v velikem številu primerov preprečite, da bi pri vas doma sploh zagorelo. Nasvete, kako poskrbeti za požarno varnost in kako ravnati, če kljub vsemu zagori, najdete v brezplačnem priročniku Požar doma.

Prilagodite ga lahko potrebam svojega doma

Požar pa na žalost ni edina nevarnost, ki preži na vaš dom. Škodo lahko povzročijo še številne druge nevarnosti in nesreče, kot so strela, vihar, toča, udarec motornega vozila, eksplozija, manifestacije in demonstracije ter padec zračnega plovila.

Omenjene nevarnosti so del temeljnih nevarnosti in so poleg domske asistence ter kritja odgovornosti iz hišne in zemljiške posesti vedno vključene v zavarovanje doma pri Zavarovalnici Triglav.

Z razširitvami pa si lahko zagotovite pomoč še v primeru škode zaradi: vlomske tatvine in ropa, izliva vode, poplave in meteorne vode, tatvine in objestnih dejanj, razbitja stekla, zemeljskega plazu, teže snega, ledu ali žleda in snežnega plazu, padca drevesa, izteka tekočine ali plina (lekaža) in stroškov projektiranja.

Vas zanima več novosti in prednosti prenovljenega zavarovanja doma? Ga lahko sklenete po spletu in kakšne ugodnosti imate na voljo? Več o tem v nadaljevanju članka.>>

New Report

Close