Jutro brez mobilnega telefona – bi šlo?

Uredništvo, 05. november 2018.

Mobilni telefoni so postali neobhodni del našega vsakdana. Povezujejo nas z našimi najbližjimi, odpirajo nam vrata v splet, ovekovečajo naše najljubše trenutke v neskončne nize fotografij. Nemalo komu med nami je telefon tisti zadnji aktivni trenutek pred spanjem, marsikdo pa zjutraj najprej zagrabi telefon.

Mobilni telefoni so postali neobhodni del našega vsakdana. Povezujejo nas z našimi najbližjimi, odpirajo nam vrata v splet, ovekovečajo naše najljubše trenutke v neskončne nize fotografij. Nemalo komu med nami je telefon tisti zadnji aktivni trenutek pred spanjem, marsikdo pa zjutraj najprej zagrabi telefon. Telefon se v jutranjo rutino vključuje kot budilka, kot pregled novic, kot jutranja glasba ali kot trenutek, ko pred odhodom v službo, pregledamo prejeta sporočila in se v mislih že posvetimo delu. Pa nam to tudi koristi.

Jutra naj bodo samo vaša

V družbi T-2 se pridružujemo pobudi za lepša jutra. Skupaj z Jutranjo vas pozivamo, da zjutraj odložite telefon. Vsaj za nekaj trenutkov. Naj bo prvi stik z okolico človeški. Nasmehnite se ljudem okoli vas. Posvetite se sebi. Ja, nasmehnite se sebi v ogledalu in si zaželite lep dan. Pomislite na kaj lepega. Naredite nekaj lepega ali vsaj okusnega zase. Zajtrk, jutranja telovadba morda meditacija. Ali pa vsaj objem bližnjega, kratek klepet z otroci, skupen pozdrav in lepo jutro naj vas popelje v dober dan.

Med številnimi namigi, ki vam jih ponujajo ustvarjalci pobude Jutranja izberite pravega zase in naj postane vaš ritual. Vaš osebni prispevek k vašemu prijetnejšemu dnevu. In verjemite. Če boste vi imeli prijeten dan, bo ta občutek prešel tudi na ljudi okoli vas.

#zajutrabreztelefona

Na naših družbenih omrežjih akcijo Jutranja podpiramo s pozivom, da z nami delite vse, kar svetujete, da naj ljudje naredimo zjutraj, preden se posvetimo telefonu. Delite z nami vaš jutranji ritual.

Tehnologija prihodnosti za lepši vsakdan

V družbi T-2 se pridružujemo pobudi ustvarjalcev Jutranje, da skupaj poskrbimo, da bodo jutra prijetnejša in bodo vodila v lepše dneve nas vseh. Naše storitve razvijamo v smer, da so vam na voljo takrat in tam, ko jih potrebujete. Mobilna televizija na vseh mobilnih napravah, časovni zamik in podobne storitve so tisti koraki, ki vam omogočajo, da vi nadzorujete tehnologijo in ne ona vas. In prav to naj bo vodilo, da znamo, upamo in zmoremo tehnologijo odložiti. In se tako v prvi vrsti posvetiti samim sebi in našim bližnjim. Vse ostalo nas bo počakalo.

Naj bodo jutra samo vaša.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,396
13.06.2021. ob 13:25
284,294
19.06.2021. ob 18:07
110,159
19.06.2021. ob 16:52
Preberi več