Jungian coaching – brezplačna predstavitvena delavnica

Uredništvo, 24. februar 2016.

Brezplačna predstavitvena delavnica za vodstvene delavce Jungian Coaching , ki temelji na naukih in študiju psihologije.

Ste manager? Vodja? Trener? Morda coach? HRM strokovnjak?

Presežite temelje akcijskih korakov ali pa preprostega dajanja splošnih navodil glede organizacijskih in življenjskih izzivov. Vključite se v intenzivni certificirani (AGB in ICF) program Jungian Coaching – poslovni coaching. Spoznajte nove metode in tehnike, načela jungovske psihologije in vzhodno filozofijo, ki je integrirana v model poslovnega coachinga, in ki vam bo pomagalo pri preoblikovanju vsakdanjega življenja, vas, vaših zaposlenih ali vaših klientov; menedžerjev / timov v podjetjih in organizacijah.

Če vam je izbira programa zanimiva, obiščite predstavitveno delavnico, na kateri vam bo metode tehnike dela predstavil trener dr. Avi Goren Bar Ph.D.  klinični psiholog.

Jungian coaching – brezplačna predstavitvena delavnica za vodstvene delavce,

bo potekala v ponedeljek, 29. 2. 2016 od 13. do 15. ure

v Ljubljani, Ulica Metoda Mikuža 12.

Jungian Coaching temelji na naukih in študiju psihologije po Carl Jungu in je relativno nov pristop k coachingu,  ki lahko zagotovo obogati trenerski in coaching slog. Jungian coaching program je učenje novega “jezika”,  trenerske komunikacije, s čigar pomočjo boste izboljšali vašo sposobnost za analizo in reševanje ovir vaših klientov, mentorirancev, zaposlenih … na nov, kreativen in inovativen način.

Predstavitveni video

Po izboru uredništva

O avtorju

Uredništvo