Juhuhu, pomlad je tu!

Uredništvo, 11. marec 2013.

Prehodni čas med zimo in pomladjo je odlična priložnost, da se znebite slabih navad, sploh tistih, za katere veste, da vam slabšajo počutje in razpoloženje.

gr-vital

Nekateri komaj čakajo konec zime, a kaj ko je prehod v toplejše dni lahko tako naporen. V hladnih dneh smo se polenili in izčrpali kar nekaj rezerv hormona sreče – serotonina – in vitaminov in naš imunski sistem je precej oslabljen. Prehodni čas med zimo in pomladjo je odlična priložnost, da se znebite slabih navad, sploh tistih, za katere veste, da vam slabšajo počutje in razpoloženje.

Vitamini za energijo in dobro presnovo

Težjo in bolj mastno hrano počasi zamenjajte za lahko, bogato z vitamini, minerali, vlakninami in zdravimi maščobami. Ne pozabite na surovo sadje in zelenjavo, zjutraj ne preskočite zajtrka, nato pa imejte še vsaj od tri do štiri manjše obroke. V prehrano vključite živila, bogata z vitamini skupine B, katerih pomanjkanje se kaže v cikličnem upadanju energije, za dobro presnovo pa je zelo pomemben tudi vitamin C.

Koencim Q10, med in matični mleček za življenjsko moč

gr-vital-5

Za dobro počutje in več energije je zaslužen tudi »eliksir mladosti « koencim Q10, ki ga sicer proizvajamo v telesu, a z leti čedalje manj. Zato del potrebne količine koencima Q10 zaužijemo s hrano, kot so na primer brokoli in špinača, jajca, mlečni izdelki, razni oreščki, morska hrana, ali z ustreznim prehranskim dopolnilom. K dobremu počutju in krepitvi telesa po zimskem spanju pa prispevata tudi med in matični mleček.

Veliko svetlobe in gibanja za budnost

Izkoristite moč sončnih žarkov in se čez dan čim več zadržujte zunaj. Dnevna svetloba zavre tvorbo melatonina, ki povzroča zaspanost, in pospeši izločanje večje količine serotonina. Telesna dejavnost pa dokazano prežene utrujenost. Gibanje na svežem zraku koristi krvnemu obtoku, uravnovesi hormone in pospeši presnovo.

Za vitalen vsakdan.

Preženite utrujenost »zimskih razvad« z edinstveno kombinacijo matičnega mlečka in vodotopnega koencima Q10 z visoko učinkovitostjo! Dodani vitamini B6, B12 in folat prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter k normalnemu psihološkemu delovanju.

Gelée royale vital združuje dragocene in skrbno izbrane sestavine, raztopljene v agavinem sirupu iz ekološke pridelave. V stekleničkah za enostavno uporabo zmanjšuje utrujenost in izčrpanost, zato je nepogrešljiv, ko se dnevi začnejo daljšati in se zima prevesi v pomlad.

Z uporabo Medexovega naravnega izdelka Gelée royale vital boste vitalni in polni energije vstopili v toplejše dni. Spomladanska utrujenost pa bo skopnela kot zimski sneg!

 Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,430
29.07.2021. ob 13:47
284,539
03.08.2021. ob 07:48
110,202
03.08.2021. ob 07:20
Preberi več

New Report

Close