Jubilejni Novoletni skok s spremenjeno lokacijo

Uredništvo, 30. december 2013.

Lokacija bo zaradi napovedane nizke oseke iz Centralne plaže prestavljena na plažo Meduza.

10. Novoletni skok v morje, ki bo 1. januarja 2014 v Portorožu, je letos, poleg častnega pokrovitelja, piranskega župana, Petra Bossmana, pridobil tudi prvega generalnega sponzorja. To je NISSIN, blagovna znamka instant juh. Lokacija bo zaradi napovedane nizke oseke iz Centralne plaže prestavljena na dosedanjo lokacijo, plažo Meduza.

NISSIN juhe, ki se na slovenskem trgu predstavljajo pod sloganom »Edina juha, ki jo lahko ješ z vilicami«, bodo okusili tudi vsi udeleženci Novoletnega skoka.

Nino Cokan, direktor prireditve, je ob podpisu pogodbe s sponzorjem dejal: »Prireditev Novoletni skok v morje smo s pridobitvijo generalnega sponzorja dvignili na višjo raven. Organizatorji smo veseli, da smo se dogovorili prav z zastopnikom juhic Nissin, saj bo to dodana vrednost tudi za vse udeležence, ki jih bodo njihove juhice pogrele po prihodu iz hladnega morja.«

Marko Vrančič, predstavnik blagovne znamke Nissin, pa je dejal: »V veliko veselje nam je, da bomo lahko na Novoletnem skoku v morje tudi v živo demonstrirali in prikazali praktičnost in okusnost Nissin juh, ki so dobro poznane, saj smo na slovenskem trgu prisotni že 17 let. Na naši stojnici boste 1. januarja v Portorožu dobrodošli vsi, ki se boste želeli ogreti z našo juho. Hkrati vam bomo predstavili nov izdelek NISSIN SOBA, japonske pražene rezance Jakisoba.«

Po natančnem pregledu stanja in napovedi nizke oseke in posledično povečanja možnosti poškodb se je organizator odločil, da prireditev iz Centralne plaže prestavi na dosedanjo lokacijo, plažo Meduza, v lasti LifeClass, hotelskega in termalnega kompleksa, kjer bo zadostna višina morja za varen skok.

Kot že omenjeno v zadnjem mesecu, bodo vsi udeleženci deležni privlačnih daril, med drugim vstopnice za celodnevno kopanje v bazenih LifeClass Portorož, kupona za sladoled priznane kavarne Cacao in drugih pozornosti ostalih sponzorjev. Vsi predprijavljeni na dogodek bodo uvrščeni tudi v žrebanje za bogate nagrade, med drugim bone za tekaške copate Treksta, vikend izposojo avtomobila znamke Škoda, nočitev za dve osebi v Hotelih Kempinski in mnoge druge.

Z Novoletnim skokom v morje, ki bo ob 14.00 uri na novega leta dan, se bo uradno otvorilo Novoletno popoldne v Portorožu. Program se bo nadaljeval z glasbeno skupino Kranjci, novoletno tombolo, spustom 200 vodnih lampijonov, animacijo za otroke, zaključil pa z velikim novoletnim ognjemetom ob 18.00 uri na Centralni plaži. Obiskovalce nedvomno čaka zabaven in prijeten začetek prvega dneva novega leta na Obali.

Na Novoletni skok v morje je prijavljenih že preko 160 pogumnežev. Predprijave potekajo preko spletne strani http://www.novoletniskokvmorje.eu/. Vse predprijavljene čaka žrebanje za posebne nagrade. Lanskoletnega dogodka se je udeležilo več kot 200 pogumnih kopalcev iz šestih evropskih držav in preko 2000 gledalcev, letos pa jih organizator pričakuje še več.

Pričakovana temperatura morja je med 8 in 11 stopinj Celzija. Dogodek ima že veliko povratnikov, ki ga jemljejo kot prijeten ritual na novega leta dan z obiskom Obale. Po pričanju udeležencev naj bi tovrstno kopanje imelo terapevtske učinke na telo.

novoletni-skok-morje2014-s

Organizator ponovno vabi vse, ki zaenkrat še razmišljajo o tem podvigu, da se opogumijo in pridružijo ostalim kopalcem na jubilejnem 10. Novoletnem skoku v morje, 1. januarja 2014, v Portorožu, ob 14.00 uri. Zagotavlja tudi, da se prvega ne pozabi nikoliJ. Akreditacije za fotografe in medije bo mogoče prevzeti na dan dogodka pri prijavni službi. Prav tako se bodo sprejemale še zadnje prijave na mestu prireditve, od 12.00 ure dalje.

Uradna spletna stran dogodka: http://www.novoletniskokvmorje.eu/
Uradni Facebook profil: https://www.facebook.com/novoletniskokvmorje
Novoletno popoldne v Portorožu: http://www.avditorij.si/si/prireditev/novoletno-popoldne-v-portorozu

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,430
29.07.2021. ob 13:47
284,540
31.07.2021. ob 17:39
110,202
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close