JT: Terme za družinski oddih

Uredništvo, 02. julij 2013.

Kaj pomenijo dobre terme za družinski oddih in kako jih izberemo?

Počitnice so idealen čas, da družina preživi kvaliteten čas skupaj. Eno od najboljših možnosti za oddih in zabavo v krogu družine predstavlja bogati svet termalnih središč. Domačih, seveda, saj je Slovenija raj z naravnimi bogastvi in dobro energijo.

V vseh šestih destinacijah – Sava Hoteli Bled, Terme Ptuj, Terme 3000-Moravske Toplice, Terme Banovci, Zdravilišče Radenci in Terme Lendava – so oblikovali privlačne počitniške programe, ki ob sprostitvi in zabavni osvežitvi v vodnih parkih ponujajo raznovrstne možnosti za aktivno preživljanja poletnih počitnic in zabavne dogodivščine z otroškimi maskotami. Izbirate lahko med različno dolgimi počitniškimi aranžmaji, v izbranih paketih vam podarijo eno dodatno nočitev, hkrati pa imata do dva otroka počitnice brezplačne. V okviru poletne ponudbe omogočajo tudi obisk katerega drugega vodnega parka oz. kopališča v skupini. Posebno pozornost namenjajo cenovni dostopnosti poletnih aranžmajev, za katere ponujajo domačim gostom tudi brezobrestni kredit.

Aktivnosti, prijazne otrokom in staršem, lahko napolnijo vaš dan s smehom, veseljem, čarobnimi trenutki. Hkrati poskrbijo za krepitev vezi in zdravje v telesu in duhu. Je še kaj lepšega?

Kaj pomenijo dobre terme za družinski oddih in kako jih izberemo? Zakaj počitnikovati doma? O pozitivnih učinkih plavanja na razvoj otrok in o tem, kako si družine lahko zapolnijo dan z zanimivimi družinskimi izleti in odkrivanjem lokalnih posebnosti naše dežele. O tem in še več bomo spregovorili na Javni Tribuni v četrtek, 4. julija med 11.00 in 12.00 na forumu Starševski čvek.

Z nami bodo strokovnjaki iz Sava Hotels & Resorts.

Lepo vabljeni!

terme-3000-1

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,422
07.07.2021. ob 00:49
284,495
12.07.2021. ob 21:25
110,196
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close