JT: Prebujenje avtentične ženske

Uredništvo, 14. februar 2013.

Zakaj je v tem času še toliko pomembneje razumeti, kaj pomeni avtentična ženskost, zakaj je pomembno, da jo odkrijemo v sebi?

V Slovenijo prvič prihajata južnoafričanki Eleftheria Kakambouras in Kheyrne Danu , ki v sebi nosita starodavno znanje ženske esence, ozaveščeno skozi svoje izkušnje in delo.

Skozi svoja lastna potovanja zdravljenja in skozi delo z drugimi sta našli in sestavili pravo zmes čudovitih orodij za dvig zavesti, ki jih danes delita z ženskami po svetu. Ker je bil klic Slovenije z izjemno lokacijo Bleda močan, se bo tu aprila odvil prav poseben dogodek, namenjen ženskam in prebujanju njihove avtentične narave.

Delavnica sidranja ženske energije, tako zelo pomembne za novo dobo, v katero vstopamo, bo potekala v Ribnem na Bledu od 19. do 21. aprila.

Iz nje bodo udeleženke odšle z jasno zavestjo o srčno osrediščenemu bivanju, jasnejšo zaznavo svoje intuicije, aktiviranim notranjim vodstvom duše, olajšane teže krivde in samokritike zaradi omejujočih prepričanj , bogatejše za močno izkušnjo svoje notranje svete ženskosti in božanske seksualnosti, preobražene v odnosu do sebe in svojega telesa, opolnomočene v prepoznavanju jezika svojega telesa kot orodja za visoko zavestno življenje. Pripravljene, da ponovno stopijo na svojo vodilno vlogo v osebnem ter v poslovnem življenju, in sicer kot prebujene avtentične ženske.

Zakaj je v tem času še toliko pomembneje razumeti, kaj pomeni avtentična ženskost, zakaj je pomembno, da jo odkrijemo v sebi, kako jo prebuditi, ozavestiti in z njo delovati v družbi, česa se lahko naučimo iz stare ženske modrosti in kako jo integriramo v naš vsakdan, kaj prinaša Afrika v Slovenijo?

O vsem tem in še več boste lahko dobili odgovore na Javni tribuni, ki bo 19.2. ob 11.30 uri na forumu Starševski čvek.

Gostja: Andreja Cepuš, organizatorka dogodka Prebujanje avtentične ženske

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,421
07.07.2021. ob 00:49
284,477
12.07.2021. ob 21:25
110,191
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close