JT: Hiperbarična kisikova terapija kot zanesljivo sredstvo za boljše zdravje in počutje

Uredništvo, 30. oktober 2013.

Po svetu ljudje za izboljšanje storilnosti, izboljšanje imunskega sistema, preprečevanje morebitnih bolezni…

Dandanašnji smo dnevno izpostavljeni delovnim naporom, stresu, poškodbam in posledično tudi prenekaterim boleznim. Zato po svetu ljudje za izboljšanje storilnosti, izboljšanje imunskega sistema, preprečevanje morebitnih bolezni in zdravljenje le teh ter sanacijo poškodb, prakticirajo uporabo hiperbarične kisikove terapije.

Najpogostejše težave, pri katerih so takšne terapije mednarodno priznane kot primerne in učinkovite so: preutrujenost, bolečine v sklepih, športne poškodbe in poškodbe pri nesrečah, pooperativna stanja, neceljeni zlomi in rane, možganska kap, multipla skleroza, poškodbe živčevja, migrena, išias, vsa vnetja povzročena z anaerobnimi bakterijami, diabetes in posledično diabetično stopalo, razjede in ostale posledice zaradi sladkorne bolezni.

V želji, da omogočimo uporabo te nadvse uspešne in v svetu že uveljavljene terapije tudi pri nas, smo odprli v Ljubljani, na Tržaški 116 na Viču, Hiperbarični center OKSI.

V centru delujejo strokovno usposobljeni profesionalni operaterji z mednarodno licenco po sistemu ANDI. Center je opremljen z najmodernejšo hiperbarično komoro z delovnim tlakom 1,8 bara, proizvod ameriške firme ANDI International, kar zagotavlja optimalen tretma praktično za vse vrste težav in stanj, ki pestijo vaše telo.

Vabljeni, da se nam pridružite na Javni tribuni, ki se bo odvijala v sredo, 6.11.2013 od 11. do 12. ure, na forumu Starševski čvek.

komora_featured

Ste zamudili današnjo javno tribuno? Lahko si jo ogledate tukaj.

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,426
29.07.2021. ob 13:47
284,507
12.07.2021. ob 21:25
110,199
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close