Jesenski dogodki na DOBA fakulteti

Uredništvo, 11. september 2018.

DOBA fakulteta že tradicionalno organizira brezplačna predavanja in webinarje z različnih področij. V jesenskem času ponovno ponujajo dva brezplačna webinarja iz področja učenja ter marketinga in prodaje za mala in srednja podjetja.

DOBA je prepoznavna po edinstvenem modelu online študija z edinima mednarodnima akreditacijama v jugovzhodni Evropi in nenehnem uvajanju novosti na področju promocije online izobraževanja v Sloveniji. Webinarji bodo udeležencem omogočili, da v virtualnih učilnicah, preko spletne povezave, dopolnijo ali nadgradijo svoja znanja s pomočjo priznanih strokovnjakov, ki svoja teoretična znanja uspešno dopolnjujejo s konkretnimi praktičnimi izkušnjami.

Jeseni sta vsem zainteresiranim na voljo dva brezplačna webinarja.

Webinar Kako se učiti online. Učimo se vsak dan, večinoma nezavedno. Naučili smo se voziti avto, uporabljati mobilne telefone, brskati po internetu, … Vendar, ker smo ljudje različni, potrebujemo tudi različne načine učenja. Pri tem ima tudi učenje pri online izobraževanju svoje posebnosti, katere, bo predstavila Suzana Cergol Mihelič, predavateljica s 25. letnimi izkušnjami v učenju učenja.
Webinar bo potekal v četrtek, 13. septembra, s pričetkom ob 20:30. Več o vsebini webinar Kako se učiti online.

 

Webinar Kako z malim budžetom in lastnimi kadri do učinkovitega marketinga in boljše prodaje. Zmeraj dobro obiskan webinar o marketingu in prodaji v majhnih in srednjih podjetjih, kjer ni na razpolago ogromnih sredstev za marketing in prodajo. Skozi konkretne primere iz prakse bo Dina Potočnik, vodja prodaje na Dobi, predstavila kako se lotiti učinkovite marketinške strategije in prodajnega procesa v organizaciji.
Webinar bo potekal v sredo, 19. septembra, s pričetkom ob 19. uri. Več o vsebini na webinar marketing – prodaja.

Dobinemu modelu online študija letno zaupa več kot tisoč novih študentov različnih starosti in delovnih izkušenj, doslej pa je na ta način študij dokončalo več kot 3.800 diplomantov, ki so študirali iz 46 držav sveta, izvajajo ga že 18 let zapored. Dobin model online študija, študijski rezultati, uspešnost diplomantov, nenehen razvoj, praktično naravnani programi s predavatelji iz prakse, ter celostna podpora med študijem Dobo danes uvrščajo med vodilne mednarodno primerljive ustanove v Sloveniji in Jugovzhodni Evropi.

 

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,397
24.06.2021. ob 12:45
284,312
24.06.2021. ob 18:16
110,163
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več