Javna tribuna: Sanjate o bivanju v svoji sanjski hiši?

Uredništvo, 14. marec 2014.

Sanjate o novem domu, ki vam bo omogočil bivanje po vaši meri? Si že od nekdaj želite zgraditi hišo, pa z odločitvijo odlašate, ker se vam zdi gradnja predraga in dolgotrajna?

Sanjate o novem domu, ki vam bo omogočil bivanje po vaši meri? Si že od nekdaj želite zgraditi hišo, pa z odločitvijo odlašate, ker se vam zdi gradnja predraga in dolgotrajna? Potem verjetno še niste razmišljali, da bi si svojo sanjsko hišo lahko postavili kar sami. Z Ytongom je gradnja hiše hitrejša, enostavnejša in ugodnejša. Predvsem pa gradnja z Ytongom ponuja več: številne brezplačne storitve, svetovanje skozi vse faze gradnje in celo demonstracijo gradnje na gradbišču.

Hišo si lahko ob podpori visoko usposobljenih strokovnjakov zgradite sami, ali pa izberete izvajalca, ki bo poskrbel, da bo vaša hiša zgrajena na ključ. Izbirate lahko med različnimi tipi hiš po vaši meri – med pasivnimi, nizkoenergijskimi in energijsko varčnimi hišami, ki vam ponujajo zdrav in energijsko varčen dom. Med ponudbo 52 pripravljenih projektov Ytong hiš  lahko izberete hišo po vašem okusu ali pa si zgradite hišo po lastnem načrtu.

Sanjska-hiša

Vas zanima, kako si lahko hitro in enostavno postavite svojo sanjsko hišo?

Sanjska hiša ponočiPridružite se nam v ponedeljek, 17. marca, ob 11. uri, na forumu Starševski čvek, kjer bo nasvete za gradnjo sanjske hiše delil mojster Silvo.

Silvo Ležič ali mojster Silvo je del ekipe usposobljenih Ytong svetovalcev in skoraj zagotovo najbolj prepoznaven zidar v Sloveniji. Kot gradbeni strokovnjak je že skoraj trideset let zaposlen v podjetju Xella porobeton SI, d.o.o., njegova naloga pa je obiskovati stranke na terenu in jim pomagati z nasveti glede zidave z Ytongom.

V razpravi na forumu vam bo med drugim pojasnil:

  • kakšne so prednosti gradnje z Ytongom v primerjavi s klasično gradnjo ali montažnimi hišami,
  • zakaj se odločiti za določen tip energetsko učinkovite;
  • kako se učinkovito lotiti gradnje hiše;
  • ter zakaj je gradnja z Ytongom hitra in enostavna.

Vprašajte mojstra Silva in se prepričajte, da ste z Ytongom lahko bližje vašemu sanjskemu domu!

Javno tribuno si lahko ogledate tukaj: https://med.over.net/forum5/read.php?151,9503756

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,422
07.07.2021. ob 00:49
284,486
12.07.2021. ob 21:25
110,194
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close