Javna tribuna: Potovanje do zdravih prehranjevalnih navad …

Uredništvo, 14. maj 2015.

Ljudje s prekomerno telesno težo in s tem povezanimi težavami poskušajo izgubiti odvečne kilograme na vse možne načine in seveda čim prej.

0000158325-javna_tribuna_april_1

Ljudje s prekomerno telesno težo in s tem povezanimi težavami poskušajo izgubiti odvečne kilograme na vse možne načine in seveda čim prej. Večina poskusov se izjalovi oziroma so kratkoročne rešitve, ki ponavadi kasneje stanje še poslabšajo kar imenujejo  ‘jo jo’ efekt.

Za uspešno, zdravo in dolgotrajno izgubo teže je potrebno dosti več kot samo ali ‘3 mesečna dieta’ ali ‘izdelek, ki pomaga pri izgubi telesne teže’ ali ….

Ena izmed glavnih ‘sestavin’ uspeha je močna volja/motivacija, da začnemo bolj zdravo živeti, ki je dostikrat žal tudi nujne zdravstvene narave v obliki priporočila ali zapovedi zdravnika. Motivacija je sploh v mlajših letih seveda velikokrat prisotna zaradi estetskega vidika, da bomo izgledali dobro in privlačno posebej v poletnih mesecih, ko smo na morju v kopalkah J in če si priznamo je malo ljudi, ki si tega ne želijo.

Za uspešno, zdravo in dolgotrajno izgubo telesne teže je potrebno ‘potovanje’ s postopno zamenjavo prehranjevalnih navad in postopno vključitvijo telesne aktivnosti. Izdelki Enemon Slim NISO čudežna tabletka, so pa uravnoteženi zdravi obroki, ki zaradi svoje sestave uspešno pripomorejo pri postopnem prehodu na zdrave prehranjevalne navade in predstavljajo zdrav uravnotežen obrok za zajtrk, malice ali večerjo za slehernega odraslega posameznika.

Izdelki ENEMON so pred več kot 30 leti nastali zaradi iskrene skrbi in želje, da bi pomagali ljudem k bolj zdravemu načinu prehranjevanja. Enemon SLIM kaše vsebujejo naravne sestavine, so slovenskega izvora in imajo zelo malo ali so brez dodanega sladkorja.

V tej javni tribuni bi radi spregovorili o optimalnem načinu prehoda k zdravim prehranjevalnim navadim in možnosti izgube telesne teže s pomočjo izdelkov Enemon SLIM. Pridružite se nam z vašimi vprašanji v ponedeljek 18. 5. ob 11h na forumu Starševski čvek.

Gost in vaš sogovornik bo dr. Ksenija Podgrajšek, univ. dipl. inž. živ. tehnol., ki z ekipo ENEMON podpira ljudi k pravilnemu prehranjevanju.

Vabljeni!

Pokrovitelj javne tribune je Enemon

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,397
24.06.2021. ob 07:32
284,312
24.06.2021. ob 05:03
110,163
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več