Izvrsten vid po standardih NASA-e

Uredništvo, 15. oktober 2012.

Postanite Ambasador Optical Expressa in si pridobite dodatne ugodnosti za poseg laserske korekcije vida.

optical expressCenter Optical Express v Zagrebu edini v tem delu Evrope uporablja tehnologijo za lasersko korekcijo vida, ki jo je odobrila tudi NASA za astronavte. Gre za tehnologijo, s katero so operirane zvezde, na primer Tiger Woodsa in Cindy Crawford.

Optical Express Grupa, katere član je tudi zagrebški center, je bila ustanovljena leta 1991 ter je danes vodilna evropska skupina v refrakcijski kirurgiji.

Vendar pa ni samo tehnologija ta, ki izdvaja Optical Express. Tu so še ogromne izkušnje z več kot milijon posegi laserske korekcije vida, konstantna vlaganja v edukacijo kirurgov in osebja ter vztrajanje pri odličnosti v vsakem segmentu poslovanja. Zato so lahko pacienti prepričani, da bodo deležni vrhunske oskrbe in vrhunskih kliničnih izkušenj.

Vsi oftalmologi iz skupine so specialisti za področje refrakcijske kirurgije. Vsako leto jih potrdi Mednarodni svetovalni odbor za medicino (IMAB), katerega člani so vodilni svetovni kirurgi in strokovnjaki za refrakcijsko kirurgijo.

Med njimi sta tudi dr. Steve Schallhorn, nekdanji ravnatelj Oftalmologije Ameriške mornarice in prof. Jan Venter, vodilni svetovni očesni kirurg. Na letnih sestankih IMAB-a si naši kirurgi pridobivajo znanja o najnovejših dosežkih s področju laserske korekcije. To, na kar smo še posebej posebni, je dejstvo, da tim statistikov vsak dan obdeluje podatke iz naše baze (Clinical Outcomes), v kateri se nahajajo vsi podatki i vseh pacientih celotne skupine in na podlagi teh podatkov povečuje znanja vseh kirurgov v skupini – pojasnjuje Ana Kričković, voditeljica zagrebške klinike.

Statistike brez dvoma dokazujejo, da je Optical Express “številka ena” v Evropi za lasersko korekcijo vida ter da se posegi v ničemer ne razlikujejo od posegov na primer v Londonu. To je v Zagrebu potrdil tudi dr. Steve Schallhorn, predsednik IMAB-a in medicinski direktor skupine:

Na svetu imamo nad 200 klinik in svetovalnih centrov. Klinika v Zagrebu po ničemer ne zaostaja za klinikami v drugih delih Evrope. Nasprotno, povsem enako kakovost storitve bo pacient dobil tako v Londonu kot tudi v Zagrebu – je poudaril dr. Schallhorn, ki ni mogel skriti zadovoljstva z dosežki kirurgov z zagrebške Nove Vesi.

Med pacienti zagrebškega centra so se do zdaj našla številna imena javnih oseb. Vsi po vrsti so nam potrdili, da gre za kratek in neboleč poseg, ki jim je spremenil življenje. Med njimi so tudi vrhunski igralec tenisa Goran Ivanišević, košarkaški trener Neven Spahija, televizijska novinarka in urednica Mirna Zidarić, rokometni reprezentant Jakov Gojun, Renata Sopek, manekenka Iva Jerković, olimpijka Ivana Brkljačić, olimpijac Ivan Buljubašić, pevec Sandi Cenov in številni drugi.

Optical Express je začel z novim programom za paciente, s katerim je možno dobiti dodatne popuste na ceno posega laserske korekcije vida. Gre za program Ambasador, v katerega se lahko vključi vsak pacient tako, da pripelje dva nova pacienta in če vsi opravijo poseg v roku treh mesecev, dobijo vsi pravico do dodatnega popusta.

Več informacij o programu Optical Express Ambasador lahko dobite po telefonu 385 1 48 60 644, www.opticalexpress.hr

Optical Express, Nova Ves 11, Zagreb

Oglasno sporočilo 

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,421
26.07.2021. ob 11:15
284,483
26.07.2021. ob 16:21
110,192
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close