Individualna svetovanja za celostno življenje na 090 31 00

Uredništvo, 01. oktober 2013.

ZAKAJ v poplavi vseh informacij še ena svetovalna številka?

ZAKAJ v poplavi vseh informacij še ena svetovalna številka?

Razlogov je več. So ljudje, ki ne vedo, kako bi se lotili sprememb pri sebi. Resnično prepljavljeni smo z raznolikimi informacijami. Katere pa so za nas prave? Včasih ugibamo. Testiramo. Ampak na žalost tega časa nimamo. Smo sredi norega tempa. Obveznosti. Telo nas opozarja. Kam in kako naprej? To pa je včasih enigma.
So ljudje, ki prvi kontakt ali vprašanje najraje zastavijo »neosebno«, brez pogleda v oči, nekako nevtralno.
In so ljudje, ki enostavno stanujejo preveč daleč, da bi lahko vprašanja postavljali v živo.

Toliko vprašanj dobim vsak dan. Pa naj bo to družabno omrežje, kot je Face-book, telefon ali po e-pošti. Toliko zgodb. Različnih. Od tega, kako naprej iz dane situacije? Kako spremeniti sebe? Kako si pomagati? Kaj za to narediti? Kako spremeniti dnevno rutino? Katere vaje delati? Kako se prehranjevati? Kaj brati? Ni konca. In – NI TABUJEV!

Včasih kdo potrebuje samo pozitiven stavek. Lepo misel. Toplo besedo. Usmeritev. Pa je že dovolj. In ga požene v delo na sebi.

In zato je nastala Artemida. Za njo stojim Irena. Dušica, ki je po dolgoletnem iskanju odgovorov in delu na sebi, preučevanju metod in načinov samopomoči našla harmonijo. Znotraj sebe in v odnosu do drugih. Harmonijo na področjih dela, počitka, prehranjevanja, vaj za sprostitev, fizičnih aktivnosti, ljubljenja…Harmonijo celostnega, izpolnjenega življenja.

Vse znanje se je skozi leta učenja kar nekako združilo. Nastale so enostavne, pa vendar zelo učinkovite metode, s pomočjo katerih lažje gremo skozi dan. Pomagamo sami sebi. Rastemo. Je pa potrebno delovati seveda. Vsakdanji trening. Jaz sem samo opora. Kanal za besede in čudovite energijice. Vsak pa odloča zase. Kaj bo ali ne bo storil.

artemida-irena-5

Irena Brglez

Ker so metode delovale na meni, sem se odločila informacije in znanje, kako si pomagati prenašati naprej. In čudovita pot svetovanj, terapij, delavnic, predavanaj se je pričela. Zato k vsemu sedaj dodajam še svetovalno linijo 090 31 00. Verjamem, da bom lahko marsikomu pomagala osvetliti dan, razjasniti dileme, najti odgovore na vprašanja.

Zato, dovolite si vprašati. Nič ni tako temno, neugodno ali neumno, da si ne bi upali.

Z ljubeznijo vam bom odgovarjala.

Irena Brglez/Artemida
Svetovalka celostnega načina življenja

Artemida-logo-2

Cena na minuto klica znaša 1,29 eur oziroma po ceniku vašega operaterja.

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,397
24.06.2021. ob 22:15
284,314
24.06.2021. ob 23:26
110,163
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več