Prvi mesec znanih z nami

Uredništvo, 03. maj 2005.

Spoštovani! Na našem spletnem portalu www.med.over.net je prvi mesec projekta "Znani z nami", kjer smo v naše forume in uporabnike vključili znane Slovence, z namenom da dvignemo nivo komuniciranja med Slovenci. Tako je otvoritvena čast…

Spoštovani!

Na našem spletnem portalu www.med.over.net je prvi mesec projekta “Znani z nami”, kjer smo v naše forume in uporabnike vključili znane Slovence, z namenom da dvignemo nivo komuniciranja med Slovenci.

Tako je otvoritvena čast projekta Znani z nami koncem aprila pripadla Boštjanu Romih, ki je sodeloval na forumu Starši in otroci, ter se tako pogovarjal z uporabniki o vseh večjih in manjših radostih starševstva. Našim uporabnikom pa je tudi zaupal  recept  za  “hobotnice izpod peke”.

Naslednja znana  Slovenka, ki je popestrila s svojimi odgovori ljubezenska življenja Slovencev je bila Oriana Girotto Cavazza. Moderirala je forum “Ljubezenski nasveti” in verjamemo, da bo za marsikoga maj dobesedno mesec ljubezni, prav po njeni zaslugi.

In če smo pri zdravem duhu v zdravem telesu, potem je bil kot nalašč za naš forum Prehrana, trening in oblikovanje telesa prava izbira –  Vasilij Žbogar. Vasilij je kot novodobni športnik tako odgovarjal preko interneta iz priprav v Splitu. Kljub svojemu zares natrpanemu urniku vrhunskega športnika si je našel čas tudi za naše uporabnike in jim predstavil svoj športni vsakdan.

Pravo žensko čvekalno evforijo (tudi pri moških) pa je s svojim pozitivnim vetrom na forumu Ženski čvek povzročila prav Saša Einsiedler. Verjeli ali ne – njen smeh je dobesedno odmeval po celotnem forumu. Ja, in Saša ima prav takšne skrbi kot vse povprečne ženske – ne verjamete – pobrskajte in preverite kakšne!

Na splošno pa tako naši znani slovenski moderatorji kot mi sami ugotavljamo, da smo Slovenci po svojo “nepropustno hladno krinko” izjemno topli in pripravljeni s svojimi nasveti takoj pomagati tistemu, ki jih potrebuje. Akcija Znani z nami je tako v prvem mesecu naletela na odličen odziv pri naših uporabnikih – vsi znani Sloevnci so bili izredno toplo sprejeti in so se tudi odlično odrezali kot moderatorji – še več – po samo enem tednu brskanja po naših spletnih straneh so ugotovili, da bodo tudi v prihodnje naš sistem tudi uporabljali (v kolikor ga že prej niso – seveda pod nickom) za takšne in drugačen namene.

Želimo vam še naprej lep dan.

S spoštovanjem,

Zavod Med.Over.Net
Primož Cimerman
gsm: 041/688-222
e-mail: [email protected]
/* */

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,397
24.06.2021. ob 07:32
284,312
24.06.2021. ob 05:03
110,163
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več