Zdravi in ekološki izdelki iz nove lastne znamke Mercator Bio

Uredništvo, 09. september 2011.

V Mercatorju so zasnovali linijo ekoloških izdelkov pod znamko Mercator Bio. Linija vključuje popolnoma nove prehranske izdelke iz ekološke pridelave in predelave, vključeni pa so…

V Mercatorju so zasnovali linijo ekoloških izdelkov pod znamko Mercator Bio. Linija vključuje popolnoma nove prehranske izdelke iz ekološke pridelave in predelave, vključeni pa so tudi izdelki, ki so jih potrošniki do sedaj lahko našli pod znamkama Mercator in Zdravo življenje. Znamka Mercator Bio zajema kakovostne izdelke iz vseh prehranskih skupin, ki so pomembne za zdravo in uravnoteženo prehrano.

Potrošnikom so tako na voljo različni ekološki rastlinski napitki, ki so primerni tudi za vegane in ljudi z intoleranco na laktozo. Napitki so narejeni iz nezdrobljenih zrn, kar jim zagotavlja pristen okus in višjo vsebnost hranil v primerjavi s sorodnimi izdelki iz mletih zrn.

Za zdrav zajtrk ali malico si lahko privoščite mleko in mlečne izdelke. Osnova za izdelke je pasterizirano, nehomogenizirano in polno mleko, ki ne vsebuje pesticidov, hormonov, antibiotikov in ostalih nenaravnih snovi. Zaradi minimalne predelave so v mleku ohranjene vse hranilne vrednosti, zlasti vitamini in minerali.

Sadje in zelenjava sta nepogrešljiva dodatka vsakega obroka, saj vsebujeta pomembne vlaknine in vitamine. Ekološko sadje in zelenjava iz znamke Mercator Bio so bogatejši z vitamini in minerali, imajo splošno višjo hranilno vrednost ter vsebujejo več antioksidantov. Sadje in zelenjava sta pridelana brez umetnih gnojil in pesticidov, saj je posebnost ekološkega kmetijstva ravno skrb za zemljo. Za zdrav in lahek obrok lahko uporabite korenček, rukolo, motovilec, šitake in čebulo ter jabolka, banane, kivi, pomaranče ali limone. 

Linija izdelkov Mercator Bio sledi visokim ekološkim standardom na vseh stopnjah pridelave in predelave. Izdelki so ekološkega porekla slovenskih proizvajalcev, priročni in cenovno ugodni.

Preberite podrobnejše informacije o novi liniji ekoloških izdelkov pod znamko Mercator Bio v priloženi PRILOGI

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,475
25.09.2021. ob 10:27
284,831
17.08.2021. ob 14:55
110,258
25.09.2021. ob 18:06
Preberi več

New Report

Close