Poletna nega telesa – mali triki za navlaženost in poletni sijaj

Uredništvo, 12. avgust 2011.

Poleti je potrebno zaradi vročine, sonca pa tudi morja, vetra in klora, še več pozornosti nameniti negi kože in las. Kamorkoli že se odpravljate na…

Poleti je potrebno zaradi vročine, sonca pa tudi morja, vetra in klora, še več pozornosti nameniti negi kože in las. Kamorkoli že se odpravljate na poletni oddih, ne pozabite na najnujnejše pripomočke, brez katerih preprosto ne gre …

Zelo pomembno je, da poznate svoj tip kože in mu prilagodite zaščito pri izpostavljanju soncu. Izberite kremo z zaščitnim faktorjem med 20 in 30. Bodite pozorni, da zagotavlja UVB- in UVA-zaščito. Za obraz lahko uporabite posebne kreme z višjim zaščitnim faktorjem, ki so namenjene občutljivejši koži. Tudi sredstva, obstojna v vodi, ne ščitijo neomejeno, zato se po 20-minutnem kopanju znova namažite.

Tudi po sončenju koža potrebuje posebno nego. V ta namen obstaja nemalo krem in losjonov, ki utrujeno, osušeno in opečeno kožo navlažijo, nahranijo in ohladijo.

Za zdravo in navlaženo koža po sončenju

Tudi po sončenju koža potrebuje posebno nego. V ta namen obstaja nemalo krem in losjonov, ki utrujeno, osušeno in opečeno kožo navlažijo, nahranijo in ohladijo. Za ta namen je zelo primeren gel aloje vere. Izdelek nanesite na telo zvečer po prhanju, s čimer se boste izognili pekočini, vaša koža pa bo voljna in sijoča.

Vir: revija Viva

Podrobnejše informacije o negi telesa preberita na straneh Styling.Over.Net na >>

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,397
24.06.2021. ob 22:15
284,314
20.06.2021. ob 17:48
110,163
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več