Moj zdravnik 2011 je Peter Bossman, dr. med

Uredništvo, 11. april 2011.

Petnajst let je že človek v našem središču in petnajst let vi, drage bralke in bralci, ki dajete svoj glas za najboljše, kar je v…

Petnajst let je že človek v našem središču in petnajst let vi, drage bralke in bralci, ki dajete svoj glas za najboljše, kar je v ljudeh in zdravniškem poklicu. Skupaj hodimo zavestno po poti celostne skrbi zase, odgovornosti do sebe in za svoje zdravje. Solidarnost, človekoljubje in dobrota so vrednote, ki jih v naši reviji Viva in z akcijo Moj zdravnik negujemo in varujemo kot največji zaklad.

Letos ste že petnajstič zapovrstjo izbrali najbolj cenjene zdravnike. Glasovanje je potekalo od 3. januarja do 18. marca, slavnostna prireditev pa se je zgodila prav na svetovni dan zdravja, 7. aprila. Letošnja jubilejna akcija je še posebej žlahtna, saj je njen častni pokrovitelj predsednik Republike Slovenije dr. Danilo Türk, nenazadnje pa tudi zato, ker ste si letos lahko prenos slovesne podelitve najbolj cenjenim zdravnikom v neposrednem prenosu ogledali tudi na RTV Slovenija.

Slavnostni zaključek vrhunca akcije, ki je potekal v Festivalni dvorani v Ljubljani, je minil v toplem vzdušju najbolj eminentnih gostov in vrhunskih nastopajočih.

Vir: Viva.si

Obiščite spletni forum Zdravstvo pri nas? in sodelujte v pogovorih o razmerah v zdravstvu pri nas na >>

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,421
26.07.2021. ob 11:15
284,482
26.07.2021. ob 15:13
110,192
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close