Naredite nekaj dobrega za svoje dobro počutje in hkrati za otroke, ki potrebujejo našo pomoč

Uredništvo, 17. december 2010.

Dobrodelnost in dobro počutje z roko v roki Kako lahko to storite? V osebnem studiu Telodrom za oblikovanje telesa in zdravih življenjskih navad smo se…

Dobrodelnost in dobro počutje z roko v roki

Kako lahko to storite?
V osebnem studiu Telodrom za oblikovanje telesa in zdravih življenjskih navad smo se odločili, da bomo v tednu pred božičem vse naše aktivnosti in znanja, ki jih delimo našim strankam ovrednotili tako, da bomo vsa izbrana sredstva podarili v dobrodelne namene. Tokrat smo se odločili, da bomo pomagali otrokom, ki se v približujočih praznikih ne morejo veseliti bodisi zaradi različnih bolezni, pomanjkanja topline ali zaradi pomanjkanja osnovnih sredstev in hrane (Ustanova Fundacija za pomoč otrokom). Sredstva bomo izbirali tako, da boste sami izbrali znesek, ki bi ga radi podarili, v zameno pa vam bomo bodisi svetovali o zdravi prehrani, hujšanju in oblikovanju telesa, lahko pa se boste spotili na enem najbolj učinkovitih in zabavnih skupinskih treningih SOS, ki ga vodi profesionalni osebni trener ali pa na jogi, ki jo vodi  Bojana Galun, certificirana joga učiteljica.

Kaj nudimo v  dobrodelnem tednu?

1. Z vami bo svoje strokovno znanje delil Mito Šinkovec, profesionalni osebni in kondicijski trener, ki že 16 let deluje na tem področju.

Svetoval vam bo:

  • Kako učinkovito izgubiti odvečno telesno težo
  • Kako oblikovati telo
  • Kako se optimalno prehranjevati
  • Kako pridobiti motivacijo za redno telesno aktivnost in zdravo življenje
  • Kako se znebiti bolečin v križu, kolenu itd.

Poleg tega pa se boste lahko konkretno prepričali na zabavnem vadbenem programu SOS, ki presega druge vadbene skupinske programe, saj je individualen, celosten in hkrati skupinski, ki daje  motivacijo.

2. Jogo pa bo vodila Bojana Galun, certificirana učiteljica joge. Bojana vas bo popeljala na rob vaših omejitev skozi prakso telesno zahtevne Hatha flow joge in vas razvajala na uri Hatha joge!

  • Kje: V osebne studiu Telodrom v Ljubljani, Kolarjeva 45 A.
    Kdaj: od 20.12- 24.12.2010

Vir: mito.si

S preudarno prehrano in pravilno vadbo do zdravja in dobrega počutja. Več na forumu Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa >>

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,426
29.07.2021. ob 13:47
284,507
12.07.2021. ob 21:25
110,199
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close