Vas boli grlo? Imate pogosta vnetja in bolečine v ušesih?

Uredništvo, 04. november 2010.

"" Že v otroški dobi sem večkrat prebolevala angine. Vedno jih je spremljala povišana temperatura, tako da je po določenem času bolezen izzvenela. Od meseca…

“” Že v otroški dobi sem večkrat prebolevala angine. Vedno jih je spremljala povišana temperatura, tako da je po določenem času bolezen izzvenela. Od meseca junija, torej že 10 mesec pa vnetje mandljev in žrela ne izzveni.”” ( Naslov: Dolgotrajno vnetje grla )

“” Že od maja imam težave z grlom/požiralnikom.Najprej se mi je pojavila bolečina v grlu, ki pa je izginila v nekaj dneh.Potem sem opazil da so moje vratne bezgavke močno povečane. Tri dni sem jedel lekadole in zaužil veliko tekočine .Bezgavke so se vrnile v prvoten položaj. Žal pa sem potem fasal hudo vnetje žrela. Zdravnik mi je dal veliko antibiotikov, kar pa ni rešilo moje težave..””( Naslov: Občutek tujka )

“” Že kot majhen otrok sem imela pogoste angine zato so mi zdravniki priporočili odstranitev mandljev, ampak starši tega niso želeli. Bolezni je sedaj pri 19-letih malo manj, vendar imam zelo velike težave z glasom….vedno sem zamolkla in včasih zelo težko govorim….” ( Naslov: Odstranitev mandljev? )

Obiščite spletni forum Otorinolaringologija in ustna higiena in izvedeli boste več na >>

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,429
31.07.2021. ob 10:19
284,523
31.07.2021. ob 17:39
110,201
01.08.2021. ob 00:11
Preberi več

New Report

Close