Prvi Boot Camp na Otočcu

Uredništvo, 06. oktober 2010.

Predstavljajte si, da že ob pol sedmih zjutraj telovadite, nato pojeste skrbno pripravljen zajtrk, potem se s pedometri odpravite na pohod, vmes izvedete nekaj vaj…

Predstavljajte si, da že ob pol sedmih zjutraj telovadite, nato pojeste skrbno pripravljen zajtrk, potem se s pedometri odpravite na pohod, vmes izvedete nekaj vaj v parih, po zdravem kosilu imate intenzivno jogo, krepilne vaje, potem vas čaka večerja in nato savnanje. In vi se ob tem odlično zabavate? Seveda! Odkrijete moč v sebi in se navdušite nad redno vadbo. Počutite se motivirano in zmagovito!

Sedaj vse to lahko izkusite na prvem bootcampu v Sloveniji na Otočcu.

Idejni in strokovni vodja bootcampa je profesionalni osebni in kondicijski trener Mito Šinkovec. Aktivni vikend je osnoval z namenom, da bi ljudje spoznali  bistvene stvari, ki bi pripomogle k  bolj zdravemu življenjskemu slogu. Spoznali, predvsem pa preizkusili v praksi. Kakšna je lahko telesna aktivnost, kako prenašajo telesni napor, koliko hrane potrebujejo in kdaj, kakšno hrano, koliko vode potrebujejo, na kakšne načine so lahko telesno aktivni… Odgovore na vsa ta vprašanja lahko na zelo zabaven način dobite v prvem takšnem ‘boot campu’ na Otočcu.

Kaj je Boot Camp?

Nova oblika skupinske vadbe, ki že v 3 dneh podaljšanega vikenda omogoči začetek izgubljanja maščobe, povečanje kondicije in izboljšanje psihičnih moči, je podobna intenzivnemu vojaškemu usposabljanju. Program vaj, druženja in sodelovanja vključuje različne oblike vadbe – od teka in hoje v hrib do športnih iger in drugih oblik gibanja večinoma v naravi.

Program je intenziven, a hkrati poln zabave, druženja in užitkov.

Program je primeren za vse: za ženske in moške, ki v vsakdanjem življenju ne najdejo časa in motivacije za vadbo. Ob spodbudah in inovativnih motivacijskih pristopih izkušenega trenerja in drugih vaditeljev omogoča zmagovitost vsakemu udeležencu! Program navdušuje tudi tiste, ki iščejo nove vadbene izzive. Po dnevu napornega treninga je poskrbljeno za druženje, sprostitev, sklepanje novih prijateljstev, kajti v dobri družbi je lažje spreminjati lastne navade.

Kakšne učinke lahko pričakujem?

V treh dneh boste v majhni skupini pod vodstvom Mita Šinkovca, profesionalnega trenerja, ki je bil med drugim tudi kondicijski trener slovenske smučarske reprezentance,

  • izboljšali kondicijo,
  • izgubili odvečno maščobo,
  • izboljšali psihično moč,
  • pridobili informacije o zdravi prehrani,
  • pridobili informacije o pravilni vadbi,
  • pridobili motivacijo za fizične aktivnosti in
  • pridobili nove prijatelje!

Poleg tega pa se boste seznanili z odlično metodo za lastno motivacijo; sistem ESP Ultra Mind Joseja Silve. Gre za aktivno in dinamično obliko meditacije, kjer se boste naučili premagati lastne ovire na poti do želene teže ali katerega drugega cilja.
Spoznavali boste jogo kot fizično zahtevno obliko vadbe na stilu Ashtange Vinyase, kjer bomo poleg gibljivosti razvijali tudi dinamično moč telesa.

Ker pa ne gre zapostaviti tudi obraznih mišic, ki jih je kar 57 od vratu navzgor, bomo spoznavali aktivno vadbo obraznih mišic.

Vas zanima, kako s preudarno hrano in pravilno vadbo do zdravja in dobrega počutja? Posvetujte se na >>

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,431
04.08.2021. ob 10:14
284,550
31.07.2021. ob 17:39
110,204
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close