Kako izbrati pravega frizerja?

Uredništvo, 05. avgust 2010.

Prepustite svoje lase pravemu Za poklic frizerja je značilno, da stranko enako zlahka pridobi in izgubi. Na to vplivajo selitev, večja konkurenca, strankino nezadovoljstvo, značajsko…

Prepustite svoje lase pravemu

Za poklic frizerja je značilno, da stranko enako zlahka pridobi in izgubi. Na to vplivajo selitev, večja konkurenca, strankino nezadovoljstvo, značajsko (ne)ujemanje oziroma “kemija” med stranko in mojstrom … Preberite nekaj koristnih nasvetov, ki smo jih za vas zbrali, da boste lažje našli pravega frizerja.

To se dogaja vedno in povsod, le da je bolj opazno v majhnih salonih. Od idealnega frizerja bi verjetno slišali tole: “Seveda vas pogrešamo, toda razumemo dinamiko sodobne ženske in njenih las. Čeprav ničesar ne spoštujemo bolj kot prav zveste stranke, razumemo, da nič ni večno, da se vse stvari nenehno spreminjajo.”

Najpreprostejši način, s katerim svojemu frizerju sporočite, da niste zadovoljni z njim, je ta, da ga nehate obiskovati. Če se po naključju zaletite vanj v mestu ali na kakem sprejemu, se mu nikar ne hitite opravičevati. Raje načnite nevtralno temo in dajte duška svojim diplomatskim spretnostim.

Nato pa … poizvedujte

Dober glas seže v deveto vas. Včasih je najbolje, kar lahko storite, da se pozanimate pri prijateljih in znancih, ali je kdo še posebno zadovoljen s svojim frizerjem. Prav tako lahko povsem sproščeno vprašate neznanca/neznanko, katere/ga pričeska vam je zelo všeč, kdo jo/ga striže. Presenečeni boste, nagovorjena oseba bo z veseljem odgovorila na vprašanje. Vsaka ženska/moški je torej živa reklama svojega frizerja.

Vir: Viva.si

Več informacij o negi las, striženju, barvanju in frizurah preberite na forumu >>

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,421
26.07.2021. ob 11:15
284,482
26.07.2021. ob 14:08
110,192
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close