Delavnice za otroke in mladostnike – brezplačne

Uredništvo, 30. julij 2010.
Ostalo

Dragi starši, se sprašujete, kako bodo vaši otroci oz. mladostniki preživljali počitnice, medtem ko boste vi v službi? Ena od možnosti, ki vam jo ponujamo,…

Dragi starši, se sprašujete, kako bodo vaši otroci oz. mladostniki preživljali počitnice, medtem ko boste vi v službi?

Ena od možnosti, ki vam jo ponujamo, so delavnice za otroke in mladostnike, ki bodo otrokom na njim primeren način skozi igro, ustvarjanje, igro vlog, oglede filmov in pogovor pomagale osebnostno rasti, razvijati tako zdravo samozavest kot druge socialne veščine za medosebne odnose, zadovoljstvo in uspeh v življenju.

Delavnice za osnovnošolce nad 10 let bodo potekale v naslednjih terminih:

  • SKLOP DELAVNIC V AVGUSTU OB PETKIH: 6.8., 13.8., 20.8. od 10. ure do 14 ure.

Delavnice za srednješolce bodo potekale v naslednjih terminih:

  • SKLOP DELAVNIC od ponedeljka 2.8. do četrtka 5.8., od 10. ure do 14. ure.

KJE: Rozmanova 10, Novo mesto.

Na delavnico naj otrok/ mladostnik prinese s sabo malico (hrana in pijača).

KAJ SE BO DOGAJALO?

  • Ob ponedeljkih bo delavnica potekala v zelo USTVARJALNEM DUHU, saj se bodo otroci/mladostniki skupaj z izkušenima voditeljicama spoznavali skozi igro, skupaj ustvarjali in oblikovali svoj predstavitveni album.
  • Ob torkih bo potekala FILMSKA DELAVNICA. Otroci/mladostniki si bodo ogledali zanimiv risan film s tematiko o prijateljstvu in družini, o čemer bo tekel tudi nadaljni pogovor in oblikovanje iz gline priljubljenih junakov tega filma.
  • Ob sredah bo potekala GLASBENO-PRIPOVEDNA DELAVNICA, kjer bodo otroci /mladostniki skozi zgodbo in glasbo izražali svoja počutja in občutke in se pogovarjali o tem, kaj jim to pomeni.
  • Ob četrtkih bo ZAKLJUČNA DELAVNICA, kjer se bodo otroci/mladostniki pripravljali na končno razstavo svojih izdelkov, ki si jo boste lahko s ponosom ogledali tudi starši skupaj s svojimi otroci/mladostniki. Manjkalo pa zopet ne bo ustvarjanja, sproščenih iger in smeha. Prizorišče zaključne razstave bo prilagojeno glede na vreme in boste starši o njej predhodno seznanjeni.

CENA: brezplačno. Možnost prostovoljnih prispevkov.
PRIJAVE in INFO:
Število udeležencev je omejeno, zato so za vse delavnice potrebne predhodne prijave – rezervacija mesta za posamezen sklop oz. dan. Za celoten sklop se prijavite najkasneje do petka pred pričetkom  do 12. ure, za udeležbo na posameznem dnevu pa vsaj 1 delovni dan pred prihodom! S sabo prinesite pisno prijavo oz. jo starši izpolnite pred oddajo otroka. (Pišite nam na [email protected] Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. ali pokličite na 07/3321133 ali 031 489 309 in vam bomo poslali prijavnico).

Vir: Zakonski in družinski inštitut Novo mesto

Spoznajte kakšne so dileme, vprašanja, težave in pomisleki odraščajoče mladine s pomočjo foruma >>

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,593
04.12.2021. ob 21:24
285,226
06.10.2021. ob 09:47
110,335
04.12.2021. ob 20:43
Preberi več

New Report

Close