Prenova spletne strani www.bolezni-ven.si

Uredništvo, 20. julij 2010.
Ostalo

Sporočamo vam, da smo prenovili spletno stran www.bolezni-ven.si , ki sedaj vsebuje še več preglednih informacij o tej pogosti bolezni. Na prenovljeni spletni strani boste…

Sporočamo vam, da smo prenovili spletno stran www.bolezni-ven.si, ki sedaj vsebuje še več preglednih informacij o tej pogosti bolezni.

Na prenovljeni spletni strani boste dobili osnovne informacije o bolezni, dejavnikih tveganja, njenem odkrivanju, preventivnih ukrepih in zdravljenju. Na spletni strani se nahaja tudi hitri test, s pomočjo katerega lahko ocenite, kakšno je vaše tveganje za nastanek bolezni.

Kronična bolezen ven je tudi v Sloveniji zelo razširjena, saj je prisotna pri polovici odraslega prebivalstva, kar so pokazali tudi podatki slovenske raziskave. Strokovnjaki zato opozarjajo, da je pomembno, kako dobro smo seznanjeni z boleznijo, saj jo tako lahko odkrijemo in začnemo zdraviti dovolj zgodaj, da preprečimo zaplete. Prvi simptomi, na katere moramo biti pozorni, so: občutek utrujenih, težkih nog, bolečine v nogah, nočni krči v mečih, srbenje, kar vse zelo vpliva na kakovost življenja.

Obiščite spletni forum: Žilna kirurgija in povprašajte za strokovni nasvet na >>

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,561
26.09.2021. ob 09:23
285,026
26.10.2021. ob 01:59
110,298
25.10.2021. ob 21:19
Preberi več

New Report

Close