Še vsaka je rodila

Uredništvo, 14. julij 2010.

Vsaka nosečnica in porodnica ima pravico do odlične obporodne skrbi, porodne podpore in popolne informirane izbire. Pri Združenju Naravni začetki ugotavljamo, da v zdravstvenem sistemu…

Vsaka nosečnica in porodnica ima pravico do odlične obporodne skrbi, porodne podpore in popolne informirane
izbire.
Pri Združenju Naravni začetki ugotavljamo, da v zdravstvenem sistemu ženska, njen partner in otroček vse prepogosto ne dobijo tega, kar potrebujejo in kar jim pripada.

Kot zagovornice pravic žensk hočemo izboljšati kvaliteto obporodne skrbi v Sloveniji, tega pa si ne moremo zamišljati brez sodelovanja z vami, ženskami, in vašimi bližnjimi. V okviru programa »Še vsaka je rodila!«: Pravice žensk v obporodnem obdobju začenjamo z organiziranim zbiranjem porodnih in obporodnih izkušenj – pozitivnih in negativnih – ne glede na to, kdaj in kje ste rodile (v porodnišnici, doma, v Sloveniji ali tujini).
Obenem lepo vabljeni tudi spremljevalci in spremljevalke, da nam zaupate vašo izkušnjo spremljanja pri ginekološkem pregledu ali pri porodu.

Nekatere ste nam po telefonu, na srečanjih in delavnicah, po e-pošti in na forumih zaupale izkušnje iz obdobja nosečnosti, poroda in poporodnega časa. Če ste nam izkušnjo že zaupale, nam dovolite, da jo arhiviramo oziroma objavimo.

Oglasite se nam po telefonu 030/321-355, 01/544-34-79 ali po e-pošti [email protected], da se dogovorimo o nadaljevanju.

Po dogovoru z vami pa bomo pripravile objavo na spletni strani in v medijih, s stopnjo anonimnosti, ki vam bo ustrezala.

Skupaj bomo ustvarile zbirko pričevanj o sodobnih doživetjih v zdravstvenem sistemu v nosečnosti, med porodom in v poporodnem obdobju. 

Več »

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,353
15.05.2021. u 17:37
283,830
26.04.2021. u 15:59
110,376
15.05.2021. u 16:42
Preberi več