Navodila za ustvarjanje in posodobitev osebnega profila

Uredništvo, 30. junij 2010.
Ostalo

Ustvarite si svoj profil na Med.Over.Netu in poglejte možnosti, ki vam jih sistem ponuja. Do vašega lastnega osebnega profila vas loči le nekaj kratkih in…

Ustvarite si svoj profil na Med.Over.Netu in poglejte možnosti, ki vam jih sistem ponuja.

Do vašega lastnega osebnega profila vas loči le nekaj kratkih in preprostih korakov. Ker imamo ljudje radi slikice, bo v tokratnih korakih malo teksta in veliko slikovnega gradiva. Pri vsakem koraku smo vam pripravili nekaj zelo kratkih opisov, s pomočjo katerih bo pot lažja, predvsem pa hitrejša. Da bo vse skupaj še lažje, smo korake ovili v rdeče črke in jih dodali k slikicam. Do bogatega profila vas loči le nekaj korakov.

Ustvarjanje in posodabljanje profila

1. korak

V modri pasici se nahaja napis “Moj profil”. S klikom nanj se vam odpre paleta različnih polj, kjer so nanizane možnosti, kaj vse lahko delate na forumu in kakšne so nastavitve, ki vam jih ponuja Med.over.Net. Veliko jih že poznate in jih tudi pridno uporabljate, so pa tudi nove, ki vam jih bomo predstavili v naslednjih korakih.

 


2. korak


3. korak

V nanizana polja vnesite podatke, ki jih želite; ne pozabite izbrati, kateri uporabniki lahko vidijo vaše podatke! Ta nastavitev vam omogoča različne stopnje filtriranja vaših podatkov.


4. korak

Pred nadaljevanjem ne pozabite že vnešene podatke shraniti. To storite s klikom na gumb “Pošlji”, kot je prikazano na spodnji sliki.

Nalaganje slik

1. korak

V profilu lahko dodate veliko število slik z omejeno velikostjo. Podrobnosti so navedene spodaj.


2. korak

V svoj profil lahko dodate do 100 slik, ki jih na profil naložite s klikom na gumb “Prebrskaj”. Vsako sliko je potrebno naložiti posebej. Slike lahko po želji obračate in jih urejate v galerije. Omejitev velikosti posamezne slike je 500 KB, večje slike se avtomatsko pretvorijo na širino ali višino 500 točk glede na najdaljšo dimenzijo, skupna velikost vseh naloženih slik pa ne sme presegati 50000 KB.


3. korak


4. korak


5. korak


Nalaganje datotek

1. korak

Poleg slik lahko v lasten profil naložite tudi različne dokumente. Povabite prijatelje na dogodke, rojstne dneve,… pokažite potencialnemu delodajalcu svoj življenjepis, morda delite svoje priljubljene poezije, ali zapišite svoje zgodbe in dogodivščine. Več o postopku nalaganja tovrstnih dokumentov je prikazano v spodnjih slikicah.

  


2. korak


3. korak


4. korak


5. korak


Pomembni opozorili:

  • Želite narediti profil?  Kliknite na povezavo >> , vendar pazite, da ste prijavljeni.
  • Vsako novost, ki jo vnašate v profil, obvezno shranite, v nasprotnem primeru bo vsebina izgubljena.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,558
26.09.2021. ob 09:23
285,003
06.10.2021. ob 09:47
110,295
22.10.2021. ob 07:17
Preberi več

New Report

Close