Javna tribuna: Aloe vera – čudežna rastlina

Uredništvo, 30. junij 2010.
Ostalo

Veselo smo že zakorakali v poletje in lepo vreme vabi na plano! Uživamo lahko v božanju sončnih žarkov in sapicah vetra, lotevamo se opravil na…

Veselo smo že zakorakali v poletje in lepo vreme vabi na plano! Uživamo lahko v božanju sončnih žarkov in sapicah vetra, lotevamo se opravil na prostem ali se posvečamo športu. Kaj kmalu pozabimo, da sonce in veter nista naša zaveznika in ne preveč naklonjena naši koži. Koža hitro pordi in že smo ožigosani z opeklinami na najbolj izpostavljenih mestih. 

  • Kaj nam lahko v teh trenutkih priskoči na pomoč?

Aloe vera je čudežna rastlina z mnogoterimi blagodejnimi učinki, ki se dandanes pojavlja v različnih izdelkih za osebno nego in kot prehransko dopolnilo. Veliko se piše in govori o lastnostih, ki jih ima Aloe vera, morda pa malce manj o njeni vsestranski uporabi.

  • Kdaj je priporočljivo uporabljati Aloe vero?
  • Kakšne so možnosti za nastanek alergijske reakcije?
  • Ali zares poznamo prednosti izvlečkov rastline Aloe vera barbadensis?
  • Obstaja formula, ki kožo osveži, neguje, pomiri, hladi in regenerira?

To so le nekatera izmed vprašanj, na katera lahko dobite odgovore v sredo, 30. junija 2010, med 12. in 13. uro na forumu Starševski čvek. Gostja javne tribune bo gospa Nives Petroša, kozmetičarka in strokovnjakinja iz podjetja Bimedia, ki nam bo z nasveti in izkušnjami pomagala odgovoriti na vprašanja kot so: kako zaščititi kožo v bližajočih se vročinskih dneh in kako ji pomagati v primeru različnih opeklin.

Vabljeni, da se pridružite v javni tribuni s svojimi vprašanji in izkušnjami v sredo, 30. junija 2010, med 12. in 13. uro na forumu >>

Vabljeni, da se pridružite javni tribuni na spletnem naslovu >>

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,561
26.09.2021. ob 09:23
285,026
26.10.2021. ob 01:59
110,298
25.10.2021. ob 21:19
Preberi več

New Report

Close