Sladoledni dan s Čuki v Cityparku

Uredništvo, 23. junij 2010.
Ostalo

Zaključek šolskega leta naznanja začetek pravega poletja in zasluženih počitnic. V ta namen v nakupovalnem središču Citypark v prvem nadstropju v soboto, 26. 6., ob…

Zaključek šolskega leta naznanja začetek pravega poletja in zasluženih počitnic. V ta namen v nakupovalnem središču Citypark v prvem nadstropju v soboto, 26. 6., ob 11. uri organizirajo že tradicionalni sladoledni dan, kjer bo na voljo paleta različnih okusov in proizvajalcev. Da bo dogajanje še bolj pestro bo poskrbela glasbena skupina Čuki. Glede na to, da so počitnice namenjene predvsem brezskrbni igri in zabavi pa lahko najmlajši od 23. junija uživajo tudi v počitniški otroški igralnici.

Sladoled je priboljšek, ki se mu lahko uprejo le redki. Predvsem najmlajšim sladoled predstavlja dobroto, ki jo dobijo predvsem takrat, ko so pridni. Za mnoge malčke in tiste malo večje konec šolskega leta pomeni obdobje brezskrbnega pohajanja, igre in zabave. Da bodo še z večjim veseljem zakorakali v to obdobje bo nakupovalno središče Citypark v soboto, 26. 6., ob 11. uri v prvem nadstropju pripravilo tradicionalni sladoledni dan. Predvsem zaradi pozitivnega odziva obiskovalcev, ki so ob številnih zaužitih sladoledih dokazali, da smo Slovenci veliki ljubitelji ledenih užitkov, je sladoledni dan postal najvidnejši poletni dogodek v Cityparku. Letos bodo na voljo najrazličnejši okusi sladoledov, ki se razlikujejo predvsem po sestavinah in strukturi, kot tudi različni proizvajalci. Pokušina bo povsem brezplačna, za dobro vzdušje pa bo poskrbela priljubljena glasbena skupina Čuki, ki jo dobro poznajo tudi najmlajši.

Prve počitniške dni pa lahko otroci od 23. junija do 4. julija preživijo tudi v počitniški otroški igralnici v Cityparku v prvem nadstropju. V njej so postavljena številna igralna polja za zabavo in igro. Na voljo pa so tudi številne ustvarjalne delavnice za kreativno preživljanje prostega časa, kamor šolarje vabimo tudi v druži njihovih prijateljev.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,589
26.09.2021. ob 09:23
285,209
06.10.2021. ob 09:47
110,326
29.11.2021. ob 08:12
Preberi več

New Report

Close