S pomočjo strokovnjaka so nakupi šolskih potrebščin prijetnejši

Uredništvo, 17. junij 2010.

Šolsko leto se izteka in na vrsti so težko pričakovane počitnice! Zagotovo se jih vsi skupaj že zelo veselite. Verjetno se še živo spominjate, kako…

Šolsko leto se izteka in na vrsti so težko pričakovane počitnice! Zagotovo se jih vsi skupaj že zelo veselite. Verjetno se še živo spominjate, kako je nakup šolskih potrebščin potekal nekoč. Velika naglica in nestrpno čakanje v dolgih vrstah, v upanju na prost izvod knjige ali zvezka, kljub vsemu še danes nista v celoti šla v pozabo. Vendar z malo iznajdljivosti lahko nakupi šolskih potrebščin potekajo povsem drugačne. Pred vami je najhitrejša pot do vseh učbenikov in šolskih potrebščin, ki jih vaš otrok potrebuje v prihajajočem šolskem letu 2010/11.

Veliko je govora in malo informacij o načinu, ki ga ponuja sodobna tehnologija. Nakupovanje učbenikov in delovnih zvezkov je lahko z novim načinom preprosto, varno, hitro, zabavno in prijetno. Vas zanima kako?

Vabljeni v četrtek, 17. junija 2010 ob 12. uri na forum Starševski čvek, kjer bodo z nami in vami strokovnjaki iz Mladinske knjige. Z veseljem bodo odgovarjali na vprašanja in ponujali nasvete, kako varno nakupovati šolske potrebščine preko spleta.

  • Vas zanima, kako oddati naročilo?
  • Kje dobiti kodo za naročilo in kaj storiti v primeru, če nismo dobili seznama?
  • Kako se ravnati v primeru, če ni enotnega seznama
  • Kako izbrati zvezek brez predhodnega dotika?
  • Ali lahko šolske potrebščine dostavijo kar v šolo septembra, ali na dom?
  • Kaj storiti v primeru, če pošiljka ne dospe pravočasno?

Na ta in še druga vprašanja lahko dobite odgovore v četrtek, 17. junija 2010 v času javne tribune, zato vabljeni k sodelovanju. Želimo vam nepozabne počitnice. Zagotovite si jih z nakupom šolskih potrebščin za prihajajoče šolsko leto v Mladinski knjigi, kjer boste našli VSE ZA (PO)POLNO TORBO.

Javni tribuni se lahko pridružite na spletnem naslovu >>

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,422
07.07.2021. ob 00:49
284,484
26.07.2021. ob 17:31
110,192
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close