Aver ni več kandidat za direktorja izolske bolnišnice

Uredništvo, 02. junij 2010.
Ostalo

Kandidaturo umaknil zaradi pritiskov Boštjan Aver ni več kandidat za direktorja Splošne bolnišnice Izola, saj je kandidaturo umaknil. O njegovi kandidaturi naj bi se sicer…

Kandidaturo umaknil zaradi pritiskov

Boštjan Aver ni več kandidat za direktorja Splošne bolnišnice Izola, saj je kandidaturo umaknil. O njegovi kandidaturi naj bi se sicer prav danes izrekel minister za zdravje.

Kot razlog za umik kandidature je Aver v pisni izjavi navedel medijske in druge pritiske, je povedal vodja sveta zavoda Splošne bolnišnice Izola Damijan Šavron. Izredna uprava Vzajemne je pretekli teden napovedala vložitev odškodninske tožbe zoper Averja, češ da je ta zavarovalnici z nevestnim in negospodarnim ravnanjem povzročil škodo.

Nad njegovo kandidaturo niso bili navdušeni niti župani obalnih občin, zato si je minister za zdravje Dorjan Marušič, čeprav je svet zavoda za direktorja izbral Averja, vzel še nekaj časa za razmislek. Odločitev je tako napovedal za danes, če bi Averja predlagal, pa bi o tem morala odločati še vlada, ki pa naj Averju ne bi bila naklonjena.

Več informacij preberite na spletni strani >>

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,591
30.11.2021. ob 10:33
285,221
06.10.2021. ob 09:47
110,329
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close