Naziv Naj Wellness 2010 za Orhidejo, Vitarium in Atlantis

Uredništvo, 24. maj 2010.
Ostalo

Z razglasitvijo rezultatov in podelitvijo priznanj najboljšim velneškim centrom pri nas se je končala akcija "Naj  wellness 2010", ki je letos potekala že tretje leto zapored. Zmagovalni velneški centri v treh kategorijah so, po mnenju obiskovalcev  in…

Z razglasitvijo rezultatov in podelitvijo priznanj najboljšim velneškim centrom pri nas se je končala akcija “Naj  wellness 2010”, ki je letos potekala že tretje leto zapored. Zmagovalni velneški centri v treh kategorijah so, po mnenju obiskovalcev  in strokovne komisije, postali: Wellness Orhidelia v Termah Olimia, Vitarium Spa & Clinique  v Šmarjeških toplicah in Vodno mesto Atlantis iz Ljubljane.

Pod okriljem podjetja Alpe Adria Media Marketing je izbor “Naj wellness” letos potekal tretje leto zapored. “V treh mesecih je ekipa radijske oddaje “Dobro jutro, Slovenija” predstavila 19.  sodelujočih slovenskih velneških centrov. Zanje je bilo prejetih več kot 8.000 glasov, svoje ocene pa je dodala strokovna komisija,” je ob zaključku akcije “Naj wellness 20102 povedala Barbara Boh, direktorica podjetja Alpe Adria Media Marketing. Končna uvrstitev sodelujočih velneških centrov je tako ponderirana ocena javnosti in strokovne komisije.

“Tudi v letošnjem letu strokovna komisija obiskovala in ocenjevala sodelujoče velneške centre. Elementi, ki smo jih upoštevali pri ocenjevanju, so vključevali vse od ocene storitev, komunikacije, do čistoče in infrasturkture samega velneškega centra.

Zanimivo je predvsem to, da so se ocene letošnjega leta razlikovale od  tistih izpred leta poprej, kar pomeni, da so nekateri velneški centri izboljšali svoj ponudbo.Tako je tiste najboljše odlikovala strokovno in korektno opravljena storitev ter celostna  ponudba, ki je premišljeno in ciljno izdelana.

Akcija “Naj wellness« se bo nadaljevala tudi prihodnje leto in upamo, da bo še več velneških centrov pristopilo k akciji, saj je velika medijska odzivnost pokazala pravilno usmeritev akcije, ki naj vodi v še večjo kakovost velneških centrov” nam je povedala Katja Blažič, urednica revije Wellness, ki je bila skupaj z mag. Slavko Gojčič članica strokovne komisije.

Priznanja “Naj wellness  2010” so bila podeljena v treh kategorijah. V kategoriji turizem veliki je zmagal Wellness Orhidelia v  Termah Olimia, ki je prejel tudi največ glasov obiskovalcev. Na drugo mesto so se povzpeli v Thermani Laško, na tretje pa v Wellness centru Balnea v Dolenjskih  toplicah. V kategoriji  turizem mali so se zmage veselili v velneškem centru Vitarium Spa &Clinique v Šmarjeških toplicah, drugo mesto je osvojil Wellness Ţiva v hotelu Golf na Bledu, tretje mesto pa je pripadlo Energijskemu wellness centru Arena v hotelu Arena v Mariboru. V kategoriji  rezidenti je prvo mesto osvojilo Vodno mesto Atlantis  iz Ljubljane, drugo mesto Sunny Studio iz Ljubljane in tretje Wellness Harmonija iz Mengeša.

Izbor “Naj wellness” iz leta v leto dokazuje, da je pomemben kaţipot slehernemu posamezniku pri izbiri obiskov velneških centrov, v katerih naj se počuti prijetno in zaţeleno, kar lahko vpliva tudi na spremembo njegovega ţivljenjskega sloga.

Strokovna ocena je dodana vrednost, ki naj pomaga ponudnikom pri dilemah, ki se nanašajo na opredeljevanje in oblikovanje velneške ponudbe.

Ob tem ko se je zaključil izbor naboljših velneških centrov pri nas pa ţe poteka izbor  “Naj  kopališče 2010”. Ta letos poteka ţe 20.  leto zapored, najboljša kopališča pa bodo kot običajno znana po koncu poletja, predvidoma sredi oktobra. 

Podrobnejše informacjie preberite na spletni strani >>

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,561
26.09.2021. ob 09:23
285,026
26.10.2021. ob 01:59
110,298
25.10.2021. ob 21:19
Preberi več

New Report

Close