Slovensko združenje bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L prejelo priznanje za delo

Uredništvo, 28. april 2008.

Priznanje Združenju L&L   Na otvoritvi 3. kongresa hematologov in transfuziologov Slovenije z mednarodno udeležbo, ki je prejšnji konec tedna potekal v Termah Olimia, je…

Priznanje Združenju L&L
 

Na otvoritvi 3. kongresa hematologov in transfuziologov Slovenije z mednarodno udeležbo, ki je prejšnji konec tedna potekal v Termah Olimia, je Slovensko združenje bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L prejelo PRIZNANJE za prizadevanja za izboljšanje pogojev zdravljenja za bolnike s krvnimi boleznimi. Priznanje smo prejeli od Združenja hematologov Slovenije.
 
Otvoritve ter podelitve priznanj sva se na povabilo predstojnika KO za hematologijo UKC in predsednika organizacijskega odbora kongresa, prof. dr. Petra Černelča, dr.med. udeležila Kristina Modic in Tomaž Pokovec.
 
Za priznanje se je v imenu vseh članov Združenja L&L zahvalila Kristina Modic in v zahvali poudarila, da je priznanje velika čast in nagrada za trud, ki ga člani še ne leto dni starega Združenja L&L vlagajo v izboljšanje razmer zdravljenja bolnikov z levkemijo, limfomom in drugimi krvnimi boleznimi. Poudarila je, da je priznanje tudi velika motivacija za naprej in hkrati obveznost, ki pa zagotovo ne bo pretežka. Zahvalila se je za sodelovanje tudi vsem članom Združenja L&L, ki se trudijo vsak na svojem področju in povedala, da je ponosna, da je del tako čudovitega tima L&L. Ob tej priložnosti se je zahvalila tudi vsem strokovnjakom KO za hematologijo v UKC Ljubljana za odlično sodelovanje, saj brez njihovega sodelovanja zagotovo ne bi bili tako uspešni pri prizadevanjih za izboljšanje razmer zdravljenja na KO za hematologijo. 
 
Srečanje je bila tudi odlična priložnost za klepet in neformalni posvet s slovenskimi strokovnjaki s področja hematologije. Predstavnika Združenja L&L, Kristina Modic in Tomaž Pokovec, sta izrazila pobudo in željo, da bi v okviru njihovega jesenskega srečanja in posveta organizirali tudi dan za paciente, ko bi potekale različne delavnice in posveti skupaj s strokovnjaki. 
 
V Združenju L&L menijo, da priznanje ni le nagrada in motivacija za združenje, temveč priča tudi o tem, kako pomembno je sodelovanje stroke in predstavnikov bolnikov. Dobro sodelovanje zagotovo predstavlja pomembno prednost tako za bolnike kot strokovnjake.

Najlepša hvala Združenju hematologov Slovenije za priznanje!
 
Slovensko združenje bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,423
07.07.2021. ob 00:49
284,502
28.07.2021. ob 20:47
110,197
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več

New Report

Close