ZAPOSLITVENI SEJEM GETWORK

Uredništvo, 27. marec 2002.

Na sejmu, ki bo potekal v Cankarjevem domu se bo predstavilo prek 60 razstavljalcev, potekala pa bodo tudi predavanja, delavnice in okrogle mize. Novost projekta…

p> Na sejmu, ki bo potekal v Cankarjevem domu se bo predstavilo prek 60 razstavljalcev, potekala pa bodo tudi predavanja, delavnice in okrogle mize.

Novost projekta getWork Europe je namenjen seznanjanju mladih z vključevanjem v evropske programe mobilnosti.

Kaj je getWork?

GetWork je izobraževalno-zaposlitveni projekt namenjen predvsem študentom in dijakom. Skozi celoletne aktivnosti (Male šole zaposlovanja, različne delavnice, izobraževalne seminarje, okrogle mize, soočenja, poletne šole) želijo mlade pripraviti na izzive iskanja zaposlitve po zaključku izobraževanja.

Glavni cilj projekta je namreč vzpostavitev uspešne in trajne povezave med izobraževalnimi institucijami in gospodarstvom. Pri mladih bi radi vzpodbudili željo po interdisciplinarnem študiju ter zavest o pomenu vseživljenjskega učenja in pridobivanja dodatnih znanj.

Višek projekta je vrhunska prireditev “Sejem zaposlitvenih priložnosti”, kjer je poleg sejemskega tipa predstavitve podjetji moč najti številna, pestra in informacijsko bogata predavanja. S prijavo na sejem kot obiskovalec si lahko ogledata celoten sejem, s prijavo na razgovore pa si lahko poiščete raznovrstne oblike zaposlitve.

Vir: getWork- org.

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,396
17.06.2021. ob 16:55
284,287
17.06.2021. ob 22:53
110,157
16.05.2021. ob 09:34
Preberi več