Natečaj opogumljajočih zgodb – „Za pogum, za zdravje!“

Uredništvo, 09. avgust 2007.

Vaša zgodba o tem, kako ste premagali raka, lahko komu vlije upanje in pogum, da se tudi sam spopade z boleznijo.   Sodelujte v natečaju,…

Vaša zgodba o tem, kako ste premagali raka, lahko komu vlije upanje in pogum, da se tudi sam spopade z boleznijo. 

Sodelujte v natečaju, ki ga organizirata Slovensko združenje bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L in Zavod Med.Over.Net.

 

Natečaj opogumljajočih zgodb:

ZA POGUM, ZA ZDRAVJE!

 Vabljeni, da sodelujete v natečaju, ki poteka od 1.8. do 5.9.2007.

Zbiramo opogumljajoče, motivacijske zgodbe, pesmi in izdelke bolnikov in vseh, ki imajo ali so imeli izkušnjo z boleznimi raka kot bolniki, svojci ali prijatelji.

Zgodbe, pesmi, izdelke in izkušnje zbiramo zato, da bodo ob prebiranju in pogledu nanje v pomoč novo zbolelim bolnikom in njihovim svojcem.

Želimo, da jih bodo spremljale skozi proces zdravljenja in okrevanja ter jim pomagale v težkih trenutkih najti pozitiven odnos do življenja, zdravljenja  in jih navdale z optimizmom in pogumom za boj za življenje.

Prispele zgodbe, pesmi in izdelke bo pregledala komisija. Izdelke (glina, blago, papir, kovina, plastelin …) bomo fotografirali, slike skenirali, tekste prepisali in javno objavili na spletni strani. Izdelki bodo ob posebnih priložnostih tudi razstavljeni.

Življenjske zgodbe in izkušnje, ujete v izdelek natečaja, lahko pošljete po e-pošti: [email protected] ali na naslov: Zavod Med.Over.Net, Zaloška 69, 1000 Ljubljana. Sprejemamo jih do 5.9.2007. Za objavo in razstavo so izdelki lahko podpisani z umetniškim imenom oziroma vzdevkom.

Vse pogumne, ki se boste strinjali, bomo razglasili s pravim imenom in priimkom na zaključni prireditvi. Želimo si, da bi se odzvali na natečaj v čim večjem številu in tako prispevali kamenček v mozaik poguma in zdravja novo zbolelih za rakom. Tudi, če gre le za nekaj stavkov, malo slikico, kratko pesmico… ali pa kratek nagovor vsem novim borcem za življenje.

Pravila sodelovanja:
Vsak posameznik ali organizacija lahko sodeluje z enim izdelkom. Sodelujoči se strinja, da bodo izdelki ob primernih priložnostih lahko razstavljeni ali objavljeni v medijih. Izdelki ostanejo v lasti organizatorjev – se ne vračajo (izjemoma po dogovoru), in se bodo po zaključku natečaja morda podarili ali uporabili za namen izvajanja programov za onkološke bolnike.
 

Napisite zgodbo o svoji dobljeni bitki z rakom, kajti mogoce boste prav s svojo zgodbo komu vlili upanje in pogum, ki mu bo pomagal prestati zdravljenje.

Kristina Modic, Slovensko združenje bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L in
Andreja Verovšek, Zavod Med.Over.Net

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,353
15.05.2021. u 17:37
283,830
26.04.2021. u 15:59
110,376
15.05.2021. u 16:42
Preberi več