Si.mobil in Zavod Med.Over.Net skupaj pomagala ujeti svet

Uredništvo, 26. maj 2005.

Sporočilo za javnost Med.Over.Net-ova (re)Akcija: Si.mobil in Zavod Med.Over.Net skupaj pomagala ujeti svet Na spletnih straneh http://www.med.over.net/ se je pred časom pojavilo sporočilo – klic…

Sporočilo za javnost

Med.Over.Net-ova (re)Akcija: Si.mobil in Zavod Med.Over.Net skupaj pomagala ujeti svet

Na spletnih straneh http://www.med.over.net/ se je pred časom pojavilo sporočilo – klic po pomoči za 16-letno dijakinjo obolelo za levkemijo, ki se trenutno zdravi na Pediatrični kliniki v Ljubljani. V sporočilu razrednik 16-letne dijakinje prosi za kakršnokoli pomoč družini pacientke, ki je socialno ogrožena in je njeni najbližji zaradi pomanjkanja finančnih sredstev ne morejo redno obiskovati.

Zavod Med.Over.Net je preveril avtentičnost sporočila in povabil k sodelovanju slovenskega mobilnega operaterja Si.mobil, ki se je z veseljem in velikodušno odzval klicu na pomoč.

Skupaj sta tako podjetje Si.mobil in Zavod Med.Over.Net omogočila dijakinji, da bo preko sodobnih komunikacijskih sredstev nemoteno sledila učnemu programu in tudi komunicirala s svojimi najbližjimi družinskimi člani in vrstniki.

Oba donatorja sta ji tako omogočila:

  • Si.mobil je podaril:

Predplačniški telefon Siemens A65, Halo kartice za polnjenje Halo računov, EDGE Mobile Connect kartico (za dostop do interneta in elektronske pošte preko prenosnega računalnika)  in Naročniški paket EDGE MCC (za dostop do interneta in elektronske pošte) za obdobje najmanj enega leta.

  • Zavod Med.Over.Net pa je omogočil uporabo prenosnega računalnika in elektronski naslov, preko katerega se bo lahko 16-letna dijakinja povezala s sošolci, prijatelji in družino.

Predstavniki Si.mobila in Zavoda Med.Over.Net so predali dijakinji darilo v četrtek, 26. maja na Pediatrični kliniki. Dijakinja je ob prejemu darila donatorjev izrazila zahvalo, hkrati pa poudarila, da se ne želi izpostavljati javnosti. Zato Zavod Med.Over Net vabi slovensko javnost, da pozdrave in dobre želje k čimprejšnjemu okrevanju dijakinje pošljejo na naslednji e-naslov [email protected] , ki pa jih bo Zavod Med.Over.Net zaradi varovanja zasebnosti dijakinje posredoval dalje.

Si.mobil d.d.
Tamara Valenčič                                                                                               
Svetovalka predsednika uprave                                                                                 
za odnosov z javnostmi

Zavod Med.Over.Net
Primož Cimerman
direktor

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,397
24.06.2021. ob 22:15
284,314
20.06.2021. ob 17:48
110,163
25.06.2021. ob 10:05
Preberi več