Hura, zimske počitnice v Termah Čatež

Uredništvo, 09. februar 2015.

Če se odločate, kje jih preživeti, naj vam namignemo: Terme Čatež so privlačna počitniška izbira za vse družinske člane. Zimska Termalna riviera je pravi naslov za ljubitelje bazenov …

Februar je za številne, najbolj pa seveda za šolarje, najbolj priljubljen mesec prav zaradi zimskih počitnic.

09AquaparkZusterna-VSTOPNA

Če se odločate, kje jih preživeti, naj vam namignemo: Terme Čatež so privlačna počitniška izbira za vse družinske člane. Zimska Termalna riviera je pravi naslov za ljubitelje bazenov in številnih vodnih atrakcij. Pod tri kupole vabijo bazeni, whirlpooli, slapovi, masažna ležišča … Ko je počasnosti dovolj, sledi zabava med valovi ali na divji reki. Spustite se v vodno doživetje na toboganu skakalnica ali kamikaza. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo s svetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij. Za vsakogar je torej nekaj!

Izjemno privlačni so tudi njihovi počitniški paketi:

»Mini mini počitnice« v Čatežu: Prvi otrok do 12. leta in drugi otrok do 6. leta bivata brezplačno! 3 polpenzioni – 4 dni kopanja: že od 170,10 €/osebo. Družine se pogosto odločijo tudi za bivanje v prijetno opremljenih apartmajih***, kjer boste za tri- in večdnevno namestitev  odšteli od 59,67 €/dan (do 5 oseb).

DSC_3643

Oaza dobrega počutja

Pozimi si običajno vzamemo čas zase in za razvajanje. V teh hladnih zimskih dneh še kako prija obisk savne. Se strinjate, a ne? V čateškem Savna parku se lahko razvajate v osmih različnih savnah, treh solarijih in več bazenčkih.  V njihovih wellness centrih poskrbijo za nepozabne trenutke sprostitve ter razvajanja telesa in duha. Ob ponedeljkih se uživa dvakratno, saj se za ceno enega savnata dva. Več o kuponih z ugodnimi ponudbami na www.terme-catez.si.

orhideje_manjsi

Počitnice z maskami in amorji

Tudi letošnje zimske počitnice v Termah Čatež bodo nepozabne in zabavne. Poleg mini kluba in vodne aerobike bo v zimski Termalni rivieri ves dan poskrbljeno za številne pestre aktivnosti. Športni navdušenci boste lahko svoje veščine drsanja urili na čateškem drsališču, kjer boste med vikendi deležni brezplačnega vodenega drsanja.

Za vse zaljubljene smo za prvi počitniški vikend (13. – 15.2.) pripravili veliko valentinovo tombolo, romantično poslikavo, Kupid bo med gosti razdelil številne nagrade, šeme pa se bodo zavrtele na Valentinovem plesu v maskah. Na pustni vikend (20. – 22.2.) bo Terme Čatež stičišče številnih mask s pustovanjem v Pub Cabana Cafeju. Zadnji počitniški vikend (27.2. – 1.3.) bo športno obarvan. Ta vikend bo pisan na kožo vsem, ki radi podirajo rekorde. Skozi aktivnosti bodo gostje zbirali točke, ob navijanju Batmana, Spidermana in Supermana.

V Aquaparku Žusterni bo s svojimi aktivnostmi in dogodivščinami med počitnicami otroke razveseljeval klovn Berni, medtem pa se odrasli lahko razvajajo v edinstvenih rimsko-irskih kopelih. Zagotovo vas bo prepričal paket »Zimske MINI MINI počitnice« v Hotelu Žusterna*** , kjer prvi otrok do 12. leta in drugi otrok do 6. leta bivata brezplačno!
3 polpenzioni – 4 dni kopanja že od 160,65 €/osebo.

31AquaparkZusterna

Več o dogodkih in ugodnih ponudbah v Termah Čatež na www.terme-catez.si.

Oglasno sporočilo

O avtorju

Uredništvo

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
147,354
16.05.2021. u 01:19
283,832
15.05.2021. u 20:58
110,376
16.05.2021. u 00:57
Preberi več